Jest okazja to dobieram, w końcu nie po to Beniu namęczył się razem chłopcami z B.. aby miało nie spaść do ceny emisji, w końcu zrobił księgę popytu i tyle mu wszło trzeba chłopu wierzyć ;))) Dzisiaj mnie cały dzień blokowali, ciekawe czy to pójdzie
Mam cichą nadzieję, że spekuła odebrała przynajmniej część akcji już pod same finały i będzie miała czym rozegrać Bena złotoustego, ale pewnie wtedy chłop wyda specjalne ESPI, że został zaatakowany przez kosmitów, no cóż takich mamy teraz „prezesów" którzy zamiast chcieć aby ich spółka rosła robią wszystko aby spadała. Ale dobrać było trzeba, chociaż już mówiłem że nie wezmę więcej bo łamie zasady, ale jak się widzi -10% to żal ni skorzystać. Pozdrawiam tych co oparli się panice, trzeba mieć ja...
Fajne jest to że, Beniu produkuje akcje na rynek ASX pod ich przepisy, a sprzedaż akcji jest na GPW. Oj panowie z KPWiG macie dziurę akcyjną, gdzieś przeciekają akcje między rynkiem ASX, a GPW co na to KNF, ciekawe :)
Ja też dobrałem, ale powiem Ci szczerze @fund1, że na tak dziwnej spółce jeszcze nie byłem... Trole piszące od rana do nocy, bez żadnych konsekwencji wprowadzające w błąd akcjonariat, który z kolei słabo sobie radzi ze sprawdzaniem informacji... Nie wiem, myśleć o tym zarządzie również... Są różne sposoby finansowania spółek i ta emisja serio wydaje się nie potrzebna. Po co rozwadniać jeszcze bardziej akcjonariat, informując go uprzednio w raporcie, że są środki...
Dnia 2025-05-26 o godz. 18:37 ~Fundamentalny napisał(a): > Ja też dobrałem, ale powiem Ci szczerze @fund1, że na tak dziwnej spółce jeszcze nie byłem... Trole piszące od rana do nocy, bez żadnych konsekwencji wprowadzające w błąd akcjonariat, który z kolei słabo sobie radzi ze sprawdzaniem informacji... Nie wiem, myśleć o tym zarządzie również... Są różne sposoby finansowania spółek i ta emisja serio wydaje się nie potrzebna. Po co rozwadniać jeszcze bardziej akcjonariat, informując go uprzednio w raporcie, że są środki...
To jest moja najtrudniejsza spółka również od początku GPW (pierwszy mój rachunek Penetrator w Krakowie koniec lata 90), mam jeszcze zapas średnia teraz może 0.8-0.9, jutro idę na kolejne zakupy wbrew swoim wszystkim zasadą, ale zobaczymy jest coś takiego jeszcze jak intuicja. To co się tu dzieje na forum i to co wyprawia pewien fundusz przechodzi logiczne rozumowanie, ale to nowe technologie ja się do tego powoli przyzwyczajam, myślałem że handel algorytmiczny HFT to wszystko, ale widzę że socjotechniki poszły też do przodu i mamy tu piękny przykład manipulacji sterowanej już przez AI i boty, no cóż dziadek już jestem ale uczę się, pozdrawiam serdecznie...
Sprzedano akcje z dodruku tajemnica pozostanie jak to zrobiono,chociaż pomysł może być banalnie prosty ,paru inwestorów ze spółki ma akcje i w Warszawie i W Autralii
Nie może robić transferu pomiędzy rynkami tak się nie da jedynie przez otworzenie rachunku w Polsce na jakiś podmiot tu zrejestrowany lub na osobę zagraniczną ale na naszym rynku, następnie przelanie na niego akcji z innego rynku dyspozycją przez KDPW. Więc to jest wszystko do odszukania, moim zdaniem pakiety po 2.5 były robieniem miejsca pod nowe akcje, ale ty zajmie się KNF miejmy nadzieję, że połączy te kropki i udowodni grę na szkodę drobnych akcjonariuszy i upłynnienie akcji ASX na naszym rynku GPW
Dnia 2025-05-26 o godz. 19:00 ~Heh napisał(a): > Bardzo dobrze naganiaczu, będziesz sprzedawał po 1.5
Ja jak mam średnią po 0.8 mnie to możesz cmoknąć, nie powiem w co? No chyba że dacie radę zejść poniżej 0.8 wtedy będę faktycznie posrany bo mam tego sporo w moim portfelu. Próbujcie to wpadnie Wam może mój pakiecik a jest spory
Póki co szykuję się jutro na kolejne zakupy. 1.3 miliarda robi robotę, to że KNF mam nadzieję zajmie się tym przypadkiem też mnie motywuje, być może już jutro będzie zabezpieczanie dowodów, najpierw KNF naciśnie KPWiG oni KDPW, a wszyscy razem odwiedzą brokerów, ile razy to już widziałem pracując u różnych brokerów. Chłopcy w białych kołnierzykach nic w systemach IT nie ginie, a kolega jest upierdliwy jak mucha nad g... i zna się na tym bo był maklerem i pracował dla KPWiG (nie mogę nic). Jak będzie duszno rozepnijcie guziczek na koszulce :)))