Zawsze mnie to zastanawiało, oczywiście po ponad 25-latach doświadczenia na rynku w tym na forum bankiera którego znam od 2004 roku rozumiem ten mechanizm jak mało kto :))) Nie chce mi sie go tutaj opisywać czy wchodził w jakieś głębsze psychologiczne rozkinianie bo nie ma to sensu i nic to nie zmieni. Ba może ten wpis przeczyta kilka osób a może żadna.
Ja w biznes INVENTION wierzę i tracę tu czas na pisanie czy często nic nie wnoszące i jałowe dyskusje natomiast po co swój czas tracą ci co w biznes nie wierzą? Piszą na forum nawet w weekendy :)))
Skoro sami prezesi spółki zainwestowali to swoje piniędzę i to bez żadnego zabezpieczenia to chyba nie po to by stracić. Wiedzą co robią a ta umowa z bankiem na 5 lat (ESPI z piątku 23 maja) co da spółce stabilne zyski i przychody jest dowodem na to, że mam odstawy do tego, że inwestycja da mi PONADprzeciętną stopę zwrotu.
a dla przypomnienia zdjęcie budynku którego właścicielem jest INVENTION i na parterze, części parteru z 500 m2 wynajeli 320 m2 będzie zagraniczny bank......
kilka minutek i już vincnet na zawołanie szczeka, ale czy to dziwi skoro on zadaje takie pytania jak sam się przyznał, że nie rozumie giełdy?. To są właśnie tego typu "uczestcy" forum bankier.
1000 x im napisasze argumenty, że nie mają racji i kłamią a oni i tak 1001 raz będą pisać to samo :)
Ja chyba ma ostatnio za dużo czasu i za dużo tu go tracę by takich jak on tępić.
Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02 Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 53,60% Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
nawet nie czytam co piszą bo nie ma to żadnego sensu, cokolwiek z tymi pieniaczkami się pisze nic nie zmieni bo będą to robić dalej więc...robię swoje :)
Znów widzę atak na forum tych dawców kapitalu z forum GRX, tam ich poubierali w akcje powyżej 3 zł a dobrze by było kupować akcje INVENTION więc cali w płaczu, DRT, Bee, karol...
ABSOLUTNIE nie kupować JESZCZE akcji INM bo są JESZCZE ZA TANIE.....czas na kupno będziecie mieli dopiero na poziomie 1 zł w górę bo to będzie się ładniej liczyło po 1 zł a nie tam jakieś poziomy groszowe !
Tak czytam i się zastanawiam, "no skont" brać czas na zamartwianie się i tracenie życia na wypisywaniu na spółce która rzekomo nie ma perspektyw i przyszłości, po co martwić się tak bezinteresownie i trollować na forum xD ......Ach ci nasi wolontariusze oczywiście bezinteresownie tutaj zaglądają codziennie i umartwiają się tacy jesusowie bankiera