Zaśmiecać? Jestem akcjonariuszem Polimexu od kwietnia!
widzę,że próbujecie wszelkimi sposobami mnie zdyskredytować ale tak się składa, że TO JA MAM RACJĘ
gdybym wam chciał zaśmiecać forum to pisał bym ze 100 nicków niezarejestrowanych i wtedy nie miałbyś powodu mnie tu szkalować...jesteś wyborcą Trzaskowskiego? u was to normalne, kłamać i oszukiwać i przeinaczać fakty.
Dnia 2025-05-26 o godz. 14:30 vincent_v napisał(a): > Na polimex, to subtelne wpisy gdzie naganiać na gniota INM:) > > Prawdziwy bałagan w jego wykonaniu, możecie zobaczyć na OZE Capital:)
OZE Capital to bankrut trzymać się od tego daleko.
~WM [46.112.70.*]i widzsz misiaczku jak cię wyjaśniłem, plujesz na mnie na forum INVENTION a to ja mam nicka zarejestrowanego a nie tygdybym chciał robić to co mi zarzucasz to bym tak jak 99% was tutaj pisał na 1000 nickach bez rejestracji----
AKCJOINM powiem ci tak... misiaczku to możesz mówić do swojego lubego, bądz lubej, a nie do mnie! Bo świadczy to tylko o twoim niskim ilorazie inteligencji. Nigdzie cie nie obrażałem, a tym bardziej opluwałem, a to, że masz słabą głowę i nie przyjmujesz, krytyki to jest twój problem i może czas najwyższy go skonsultować z odpowiednim lekarzem! Jestem akcjonariuszem zarówno Polimexu ( zdecydowanie dłużej niż ty) i Inventionmed, choć znacząco zmniejszyłem ilość akcji, pozostawiając sobie tylko, jako ciekawostkę 50tyś. To co robisz na tym forum to jakiś armagedon .. robisz z tego forum totalny śmietnik. Normalny człowiek już nie czyta tych wszystkich twoich wpisów. Powiem ci tak, zrobiłbyś dużo więcej dobrego dla tego forum jakbyś wystawił sobie granicę... powiedzmy 3 postów na dzień. Byłoby to znacznie lepsze dla ciebie i dla nas wszystkich. A robiąc tu takie wysypisko ( gdzie tobie się wydaje, że robisz dobrze) nie dziw się , że ludzie cie postrzegają, jak postrzegają.