sam ich budynek jest warto 3 x tyle co obecny kurs a w piątek podpisano umowę na 5-cio letni okres wynajmu części parteru przez międzynarodowy Bank co da spółce dodatkowe zyski, pewne przychody przez okres 5 lat.
Tak się zastanawiam dlaczego tyle na tym forum jest złości z powodu tego, że akcje INVENTION delikatnie rosną, kurs akcji odbił od dna 17 groszy i już na forum tyle złości i wylewanych żalów
ja rozumie, że taki Vincent ma OZE od 5 zł ze stratą 90%, taki technik-at widział kuke przy 39 zł i po 40 zł kupował Medical ale by z tego powodu na cudzym forum płakać nad swoimi złymi decyzjami?
Tak samo konsekwentny byłem na 4Mass gdy po przeanalizowaniu spółki w czerwcu 2020 zacząłem jej akcje kupować w zasadzie za 100% portfela i dopiero wtedy zacząłem dawać argumenty, spotykałem się z tą samą złością i pluciem a później ci sami co na mnie pluli mnie chcieli na rękach nosić jak sami KUPOWALI akcje 4Mass po 1-2-3-4 zł za sztukę.
Na Inventionie będzie podobnie i pytanie tylko czy tak samo spektakularnie czy jeszcze lepiej :)
Powodzenia życzę akcjonariuszom INVENTION a tym bez akcji i co plują na spółkę i na mnie by się opamiętali. Wiem, że to anonimowe forum, daremny trud i wiele frustracji z powodu strat ale życzę wam najlepiej i byście akcje INVENTION KUPILI JAK NAJDROŻEJ :)))
Chcecie wiedzieć jaki tam będzie bank? Jak będę miał dobry humor to wam podam.
Chcecie wiedzieć jeszcze coś ciekawego ? A to podam wam jak odkupie tyle ile chce i kiedy chcę i zwiększę udział INVENTION w moim portfelu conajmniej dwukrotnie z obecnych 6%. Interesować mnie będzie jutrzejsza sesja.
Dodaj, że w oczach inwestora żyjącego od 5 lat marzeniami, który zapakował się na górce w covidowej hossie w paramedyczny startup, któremu nie wyszło:) Ps I co fajnie tak? Prowadzić dyskusje na forum? Kto mieczem wojuje ..i bałagani na innych forach...
Na górce to ty się wpakowałeś w paraspólkę OZE niejakiego przestępcy Krzysztofa Z. i niestety ty już nawet marzeń nie masz :)))
I znów coś mi wmawiasz to co sam robisz :) ty masz coś z głową? człowieku całą sobotę i niedzielę spędziłeś na forum INVENTION plując w nerwach po tych jak spólka puściła komunikat ESPI po sesji o umowie na 5 lat.
człowieku nie trać czasu tylko udaj sie do specjalisty
O widzę, że akcjoinm się przelogował na zenka:) To powiedz nam zenku, co widzisz w firmie z kapitałami 825 tys wycenianej na 32,5 mln???? Pod co ma to rosnąć, jak info o wynajmie rynek zignorował bo to plaster na ropiejąca ranę, spółki która kwartalnie przetapia ponad 1 mln a NIE zarabia na tym co czego została piwołana? Może pod następne info za ...2 lata, jak teraz??? O ile dotrwają
tak vincent, wszystkie nicki te nieliczne co piszą pozytywnie to jestem JA :)
setki razy od czasu jak sprzedałeś akcje INM ze stratą po 11 groszy w marcu 2023 ci pisałem, że w kapitałach własnych spólki nie ma:
- działki za 6 mln zł - CB+R za 50 mln zł - dotacji za 15,56 mln zł - dotacji za ok 2 mln zł
jedyne co jest w kapitałach własnych to akcje SOFBLUE wyceniane poniżej połowy wartości księgowej a kapitały są tak niskie z powodu tego, że zrobili WIRTUALNE nic nie znaczące odpisy na koniec 2022 roku właśnie przeszacowując wycenę akcji SBE nie po 0,70 zl a poniżej 30 groszy!
ZAPAMIĘTASZ to czy znów jeszcze dziś na innym wątku będziesz kłamał ?
Na giełdzie i forach można sobie pisać i pisać i nic to nie zmieni, zaczną zakupy jak kurs będzie +40 + 35+ +35 + 30 tak kilka sesji z rzędu i jak wzrosną obroty i przejdą 1 zł to dopiero zaczną się prawdziwe wzrosty !
zaczynają delikatnie skubać ? cóż dobrze robią bo ja osobiście nie widzę obecnie na giełdzie lepszej spółki której akcje można kupić w zasadzie w dołku i spokojnie czekać na dużą stopę zwrotu i to bez nerwowego zaglądania na notowania
Kiedyś jak zbierałem 4Mass w podobnych poziomach co dziś INVENTION też na forum pisałem w podobnym stylu, dawałem argumenty za wzrostami i niedowartościowaniem, pisałem też, że spółka warta minimum 1 zł i....kupowali po 1-2-3-4 zł
nawet NIESTETY mnie to zaskoczyło bo oddałeś z dużym zyskiem w okolicach 1 zł a kurs mi odjechał :(:(:(:( Straciłem ten dodatkowy zysk w takiej wysokości, że myślę, że 99% na tym forum takich pieniędzy NIGDY nie zobaczy :):):) ...
Ktoś zebrał prawie 60 tys. akcji z prawej o od razu animator się rzucił ustawiając niżej zlecania S jakimiś drobnicowymi wolumenami. Jest to tak czytelne, że aż śmieszne.
To nie jedna osoba powinna kupować ale za nią powinny pójść inni, jak akcje zaczną znikać z koszyków zleceń, pojawią sie obroty to zjawią się kolejni kupujący. A owczy pęd za akcjami pojawi się na poziomach kilka razy wyższych niż obecnie
Troliska bardzo agersywne i mocno działają na forum znaczy ze za moment będzie silne wybicie nmo bo po co by tutaj siedzili i wypisywali na spółce bez perspektyw i przyszłości, darmo ? charytatywnie ? Bezinteresownie ? Martwią się o cudze pieniądze ?
Ciekawe dlaczego na forum nagle zlot tylu piszących, że ...nie chca akcji INVENTION. Na forum z 500-600 spółek a oni upodobali sobie Invention :) i zaraz zaczynam zakupy
Niedługo rynek zrozumie, dowie się o INM i będą kupować ale już na poziomach kilka x wyższych a reszta dosiądzie się do pociągu już powyżej 1 zł za akcje