Po dzisiejszej sesji można spodziewać się dobrego info, radzę kupować dzisiaj. Dodatkowo jutro ostatnie posiedzenie Rady Ministrów przed wyborami, też można się spodziewać dobrych informacji. Tak, że sugeruję zaopatrzyć się dzisiaj w papier.
naganiacz na spadki przy manipulacji kursem nastawionym na jego uwalanie to norma ale ty jesteś świadomy tego co piszesz ??? w dodatku jesteś zarejestrowany !!!
piszę po analizie ostatnich tygodni. Wszystkie infa pojawiały się po sesji. Dzisiaj jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo, z uwagi na ostatni tydzień przy wyborami i jutrzejsze posiedzenie RM. W zeszłym tygodniu pisałem, że będą spadki to mnie jechałeś, nie wiem za co. Pomyliłem się z zamknięciem tygodnia dokładnie o 1zł! Pisałem ok 85. To jest czysta analiza. Z resztą już w tamtym tygodniu pisałem, że ten tydzień będą wzrosty. Wg moich prognoz do czwartku, mogą myć historyczne max. Potem nie mam pojęcia
terefere ..... a tym czasem dzisiaj poziom manipulacji sięgnął zenitu w ramach grupy nanipulującej kursem, twierdzę, że 98 transakcji odbywa się w ramach tej grupy ....już 4 razy zagrali tym samym mykiem, mianowicie stawiają zlecenie z prawej, chwilę stoi i przerzucają je do swojaków na lewo .. już 4 razy .
Zawsze dokupujecie starą bajera, a czemu nie dokupiłeś jak był po 82?
Sesja przebiegła na wyprzedaży, nikt nie chce brać tak drogo chyba że wy dokupując hahaha
No i co ci powie że 1sza transza 30ml została przelana i zostaną jeszcze 3 transze do do przelewu.
To już było grane, dali się nabrać na podbitka 20% i zaraz zjechało do 80zl .
Tu musi być info o zawarciu umowy i to dobrej umowy to wtedy pójdzie
W górę.
A ta cała pomoc o 80 bankach to już było grane.
Tak że nie dajcie się nabrać na kolejną podbitke bo się zawiesicie jak ci co teraz tak was zachęcają. Czekać na info o zawarciu umowy na wykonanie prac. !!!