• Dzisiaj po sesji info! Autor: lukas_gr [95.215.55.*]
    Po dzisiejszej sesji można spodziewać się dobrego info, radzę kupować dzisiaj. Dodatkowo jutro ostatnie posiedzenie Rady Ministrów przed wyborami, też można się spodziewać dobrych informacji. Tak, że sugeruję zaopatrzyć się dzisiaj w papier.
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: ~Seweryn [188.33.38.*]
    O wyprzedaży akcji, bo już nikt ie chce brać w tej cenie.
    Realna cena to około 20zl
    Pozdrawiam
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: ~wuj [188.146.130.*]
    naganiacz na spadki przy manipulacji kursem nastawionym na jego uwalanie to norma ale ty jesteś świadomy tego co piszesz ??? w dodatku jesteś zarejestrowany !!!
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: lukas_gr [95.215.55.*]
    piszę po analizie ostatnich tygodni. Wszystkie infa pojawiały się po sesji. Dzisiaj jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo, z uwagi na ostatni tydzień przy wyborami i jutrzejsze posiedzenie RM. W zeszłym tygodniu pisałem, że będą spadki to mnie jechałeś, nie wiem za co. Pomyliłem się z zamknięciem tygodnia dokładnie o 1zł! Pisałem ok 85. To jest czysta analiza. Z resztą już w tamtym tygodniu pisałem, że ten tydzień będą wzrosty. Wg moich prognoz do czwartku, mogą myć historyczne max. Potem nie mam pojęcia
    terefere ..... a tym czasem dzisiaj poziom manipulacji sięgnął zenitu w ramach grupy nanipulującej kursem, twierdzę, że 98 transakcji odbywa się w ramach tej grupy ....już 4 razy zagrali tym samym mykiem, mianowicie stawiają zlecenie z prawej, chwilę stoi i przerzucają je do swojaków na lewo .. już 4 razy .
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: ~Optyk [31.42.14.*]
    Jeszcze będzie jazda na tym papierze
    dzisiaj wszystkie transakcje do sprawdzenia, idealny dzień na namierzenie grupy manipulującej kursem dziś nie ma praktycznie transakcji z zewnątrz !!!
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: ~Obi [83.5.79.*]
    To był zamach!
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: ~Qwertyx [178.43.125.*]
    Dokupiłem na fixie
    Zawsze dokupujecie starą bajera, a czemu nie dokupiłeś jak był po 82?
    Sesja przebiegła na wyprzedaży, nikt nie chce brać tak drogo chyba że wy dokupując hahaha
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: ~Gr [83.25.43.*]
    Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni:) my cichutko dokupujemy:)
  • Re: Dzisiaj po sesji info! Autor: lukas_gr [83.5.79.*]
    jutro musi być wystrzał. Nie wierzę w to, żeby tusk nie skorzystał z takiej możliwości przed wyborami
    No i co ci powie że 1sza transza 30ml została przelana i zostaną jeszcze 3 transze do do przelewu.
    To już było grane, dali się nabrać na podbitka 20% i zaraz zjechało do 80zl .
    Tu musi być info o zawarciu umowy i to dobrej umowy to wtedy pójdzie
    W górę.
    A ta cała pomoc o 80 bankach to już było grane.
    Tak że nie dajcie się nabrać na kolejną podbitke bo się zawiesicie jak ci co teraz tak was zachęcają. Czekać na info o zawarciu umowy na wykonanie prac. !!!
    Śmieje się z waszej durnej bajery o dokupowaniu bo tak nie jest.
    Co sesję dokupujesz tak jak piszesz, tylko durny da się na to brac
[x]
RAFAMET 3,52% 55,90 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.