Czy zdajecie sobie sprawę ,że po ostatnich wzrostach kap Miltona to zaledwie 10 mil zł??W porównaniu z branża med- tech najtańsze mają po 30 mil kap czyli 3 x tyle i to są firmy ,które umoczyły na swoich projektach(nie maja przychodów ze swojej działalności) .. Milton ma zaawansowana technologie i kompetencje AI i zaawansowanej technologii medycznych jaki i bezpieczeństwa potrzeba im tylko inwestora branżowego , który pomoże rozwinąć im szybko produkcje masową a wtedy kap może urosnąć 100 -200 mil
To sobie czekaj z tym twoim dobieraniem jak spadnie.. Życzę powodzenia .Tez tak kiedyś robiłem ale jak wypadłem z pociągu przed wielkimi wzrostami to już tego błędu nie robię .Jest duży ruch w górę to dokupuje w górę i uśredniam . Nigdy nie wiesz kiedy pójdą duże infa jak wejście dużego inwestora a wtedy nie zdążysz dokupić na korekcie bo pyknie +200% i będzie rosło dalej a ty będziesz czekał na niższą cenę i przeoczysz duże wzrosty .
Obroty się zmniejszają widać ,że oddawaczy coraz mniej a ktoś umiejętnie odbiera papier . Jeśli rusza z produkcja seryjna to będzie tu niezły odjazd na papierze .Kap 10 mil a potencjał wzrostu od 40 mil nawet do 100 mil kap.
Czekamy na ujawnienie inwestora . Od tego ile wyłoży zależy skala biznesu bo co innego wyprodukować w rok 10 sztuk Skinsense i z tego mieć roczne licząc po 200 zł od osoby razy 250 dni roboczych x 10 klientów dziennie co daje ok 500 tys przychody od urządzenia a 2,5 mil od 5 urządzeń jakie już mają a co innego 1000 sztuk i z tego tysiąca pobierać kasę To mamy już 500 mil zł..
Możliwe ,że za wizytę wezmą mniej np 100 zł wtedy o połowę będą mniejsze przychody ale to i tak min 1,5 mil w rok za 5 urządzeń jakie już mają gotowe . Inne stawki będą w Polsce a inne w Niemczech czy Francji tam min 300-500 zł. Generalnie skala zależy od inwestora ale nawet gdyby przyjąć te sys
Możemy tylko domniemywać dobrali do RN prawnika z wysokiej półki ,który doradzał 4 premierom był najskuteczniejszy w prowadzeniu reprywatyzacji w Warszawie . Został dobrany do pomocy w przeprowadzeniu dealu z inwestorem ,który nie może być plotka bo do plotki nie bierze się prawnika z tak wysokiej półki. I dobrali analityka z Alior Banku ,który ma też zacny dorobek ,mogli wziąć zwykłego maklera jakim był Radzio ale się z nim rozstali. Kim jest inwestor nie wiem pewnie jakiś fundusz .Dla kursu było by mega gdyby było to jakieś duże nazwisko jak Ciszewski ,Kulczyk itp bo wtedy spekula by się tu zleciała z całej giełdy . Ale mnie wystarczy pewność ,że wyklada ktoś pieniądze i uruchomią produkcję seryjna wtedy obecne 17 mil kap to byłby śmiech na sali ..
To nie ich bajka ale jak bym miała tak kogoś podejrzewać to z podobnego poziomu milisystem startowało i tu bym szukała. Nie ma co strzelać jedno jest pewne, ktoś się pojawi bo zbyt duże zakupy, pozostaje tylko pytanie kto ?