• Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~grenouille [89.226.206.*]
    WK - 0,47
    1. Gdy za Grupa Azoty zacznie przynosić
    zyski?
    2. Po wybudowaniu fabryki do
    komponentów amunicji?
    3. A może po przebiciu 25 zł na dużych
    obrotach...

Nawet gdyby osiłek wygrał wybory nie będzie to miało znaczenia,
    magazyny amunicji świecą pustkami w Europie
    a budżet "kolosalny" podpisany na najbliższe lata.
    Pozdrawiam cierpliwych i proszę o konstruktywne opinie..
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~akcjoMariusz [5.173.20.*]
    w tym tygodniu 25 przebite będzie i jazda po 32
    już niedługo większośc będzie "trawić" zeszłotygodniowe info o transporcie do ameryki południowej - kto zna sie troche na logistyce i geografii ten wie co to oznacza
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~tlen [79.188.89.*]
    Ja się nie znam, co to oznacza?
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~tothk2a11 [195.117.218.*]
    Dnia 2025-05-26 o godz. 11:30 ~tlen napisał(a):
    > Ja się nie znam, co to oznacza?

Mniej więcej tyle że port w Policach będzie generował przychody i Grupa Azoty zwiększy swoją konkurencyjność wobec europejskich producentów nawozów. Plus potencjał na zdobywanie nowych rynków zbytu.

• Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~Tom [89.234.247.*]
    Ty Akcjo Mariusz to już nie chcesz kupic po 17 zł ? Bo juz piszesz o 32 zł ! Skąd ta nagła zmiana !
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~heh [83.24.74.*]
    oj brakuje j e l e n i co sprzedadzą jeszcze za darmo.....żródełko dla szorta suche :))))
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~orca [16.63.167.*]
    ostatnia zapora na 24,64...... nasze fundy mają pole do popisu --bo nikt z IQ powyżej 100 już nie sprzedaje a szort ostatkiem sił się broni....
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~takaprawda [92.118.166.*]
    Gdybym wcześniej wiedział, że obce agendy maczają tutaj swoje złodziejskie paluchy na tak ogromną skalę zwłaszcza zatrudniając takich bajkopisarzy jak Lu...sz to w ogóle nie tykałbym tego szamba. A tak siedzę tutaj prawie dwa lata. Brałem tego gniota pod fabrykę której nie było w przedziale 26,50 - 23,80zł (26,30 średnia). Dla mnie nawet 40zł za akcję dalej oznacza stratę.
    Cokolwiek nie napiszą tutaj, wiem że nie ma to znaczenia. Manipulacja na bananowej jest niewyobrażalna. A będzie jeszcze większa jeśli ten pinokio popierający Sorosa domknie system.
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~eh [16.63.160.*]
    nie karmić szorta !!!!! co za jelenie.....
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~ostry [95.173.197.*]
    reko ...dopiero sie ukaże.... :))))) ale ja doradzam..... :)))))
    eh
    Chyba od niedawna tutaj spekulujesz więc możesz nie dostrzegać tego co tu się wyprawia...
    Nikt tutaj nie karmi shorta przynajmniej od półtorej roku. Tutaj obowiązuje stara POPiS-owa zasada Morawieckiego: "wszystko, albo nic". To znaczy że macie oddać nam wszystko ze stratą, albo nic nie odzyskacie. Czyli zero logiki, jak u tego łaj ,zy "Lu..sza". Kto miał oddać, ten oddał dawno temu...
    Jednak zgodnie z powyższą zasadą, ulica ma oddać wszystko, a ty zdaje się nie chcesz tego dostrzec i kolejnych indywidualnych chcesz wrzucić na minę jak ten germański sprzedawczyk "Lu...usz". Przecież na azotach wiadomym jest że każda, zakupiona na free float liczba akcji, automatycznie uruchamia spadek kursu o analogiczny stopień procentowy.
    Chcesz dowodu? Spójrz na kogo masz zagłosować w niedzielnych wyborach. Albo Soros albo jego niżsi współpracownicy...
    Wszystko to ustawka aby odebrać prawdziwą kasę od ludzi i utopić ją w inflacyjnym długu.
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~KlinMózgowy [37.47.82.*]
    Chłopie ... uśmiechnij się to trudy istnienia będą lżejsze. Nie baw się w smerfusia marudę, będzie dobrze bo po co miało by być źle ... short ledwo zipie, kurs rośnie, ulica trzyma, fundy sterują betoniarką.
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~Q99 [121.200.50.*]
    Dnia 2025-05-28 o godz. 12:58 ~takaprawda napisał(a):
    >

ad rem: #bylenietrzaskowski
    ad rem: nie ma wpisu na tym forum, byś nie obrzucała bł...Lucjusza,

Hipokryzja: Nawrockiego obrzuca się bło....dno den prezentują media, > to złe, ale ty obrzucając Lucjusza czynisz dobrze. To też logika hipokryty.

Przypominam o tym procederze stworzonym przez zachodnie agendy aby ulica pamiętała i nie sugerowała się informacjami z tych numerów IP, choćby były przedrukowane ze stron samej spółki. Wielu przede mną też to robiło i robi nadal. I chwała im za to!!!
    A ty mylisz hipokryzję z przestrzeganiem innych. Prześledź co qgen vel "lu...usz" robił tutaj dwa lata temu, albo wcześniej na PKPCargo. Patrząc po samych numerach IP dotarłbyś do wielu innych forów spółek, gdzie szerzył dezinformację i mataczył. I żeby było jasne, to nie była tylko jedna osoba, bo nikt nie byłby wstanie pisać setki postów przez dwadzieścia cztery godziny na dobę siedem dni w tygodniu etc. Mało tego. Wielu którzy próbowali polemizować z argumentami głoszonymi przez te IP, bankier usuwał z forum (dzisiaj masz tę samą metodę stosowną w aktualnych wyborach prezydenckich). A teraz spójrz na handel akcjami tych dwóch spółek oraz na ich ogólną sytuację od czasu kiedy szerzył tam dezinformację...
    Jak już to zrobisz, to wówczas odpowiedz sobie gdzie ty widzisz hipokryzję w moim działaniu? Jak na razie hipokryzją jest to co próbujesz tutaj pisać. Być może twoja taktyka sprawdza się przy grze na krótko przy dziesięciu akcjach. Ja jednak mam tego szamba o wiele więcej i wcale nie nabywałem ich z zamiarem nimi kupczenia.
    hehe... ja hipokrytą... :) dobre dobie... :))
    pozdrawiam
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~Q99 [23.237.210.*]
    Dnia 2025-05-28 o godz. 14:30 ~takaprawda napisał(a):

> > A ty mylisz hipokryzję z przestrzeganiem innych. Prześledź co qgen vel "lu...usz" robił tutaj dwa lata temu, albo wcześniej na PKPCargo.
    /.../
    > > hehe... ja hipokrytą... :) dobre dobie... :))
    > > pozdrawiam

Ty i Bomberman pomawiacie Lucjusza od miesięcy.
    o Qgen nie przeczytasz bo forum podłogi usunięto
    o Czarnej Koszuli też nie
    o Lucjusz tylko to co zostało

a co on zrobił. 7 lat ostrzegał przed Petrolinvest, ochronił kraj przed gigantycznym wyłudzeniem na Pomorzu, pokazał inwestycje w bloki węglowe i pokazał polski Datteln-4 i dlaczego Rafako musi formalnie zniknąć. Akt. propozycje ARP & PMX na produkcję w SRC opisał 4-5 lat temu a ci się budzą, pokazał PKP Cargo za PIS ale i PO jakie błędy popełniają via koszt społeczny itd.

Nie na jakich tabliach i jakim samochodem się jedzie ale jak się kieruje a skoro powiedział że żadna akcja nie wróci na rynek to nie wróciła i nie była handlowana.

Na koniec przepraszam: nie hipokryta, ale wielki hipokryta z Ciebie ale choć pod względami co do przyszłości kraju resztki rozsądku masz. #bylenietrzaskowski..

• Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~bomberman [185.72.185.*]
    Rozdwojenie jaźni czy jak? Bronisz sam siebie pisząc pod innymi nickami? Skończ Waść, bo na tym forum 95% wpisów to Twoje konwersacje z samym sobą i mydlenie oczu ludziom, którzy Cię nie znają. Czytać się tego nie da.

Pozdrawiam,
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~Davson [37.248.177.*]
    Smiec wyjatkowy z Mr. von Lucj..
    Davson, bomberman.
    Witam kolegów w niedoli.
    ... Dlatego piszę w sposób, jakbym pisał z osobą trzecią, a nie z tym agentem bezpośrednio. Ważnym jest jednak aby uświadamiać nowych o szeroko zakrojonej akcji agenturalnej zachodnich agend w celu zatrzymania kapitału polskiego na spółkach niedochodowych w taki sposób aby nie brał on udziału we wzrostach na szerokim rynku. A te numery, z powodzeniem robią to od wielu lat. I dlatego mając tak biedny i ogłupiony naród, w niedzielę możemy wybrać tylko spośród tej POPiS-owej szajki.
    Pozdrawiam
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~Q66 [23.237.210.*]
    Dnia 2025-05-29 o godz. 14:14 ~takaprawda napisał(a):
    I dlatego mając tak biedny i ogłupiony naród, w niedzielę możemy wybrać tylko spośród tej POPiS-owej szajki.

Tylko Zorro z Tarnowa
    #bylenietrzaskowski

https://i.ibb.co/RG2VrXDY/zorro.png

• Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~Davson [79.245.89.*]
    Trzymaj sie.
    Moj glos poszedl na Grzesia B.
    Witaj Davson.
    Początkowo chciałem głosować na Artura Bartoszewicza, ale po jego oświadczeniu chęci budowy lotniskowca, stwierdziłem że facet ma wybujałe ego, i chociaż jest doktorem ekonomii, to jednak nie do końca rozumie proces budowania silnej gospodarki... Dlatego również zagłosowałem na Brauna.
    Wczoraj z wielkim bólem serca zagłosowałem na lewego Nawrockiego... Teraz czekam na wybory parlamentarne, w których świadomie zagłosuję na Grzegorza Brauna - "Konfederację Korony Polskiej".
    Dożyjmy w zdrowiu dnia w którym wszystkich lewych typu morawiecki, obajtek, "Lu...usz", którzy na różne sposoby zabierali Polakom z ich uczciwie wypracowany kapitał, spotkała zasłużona "nagroda". Ludzka bądź Boska.
    Pozdrawiam
  • Re: trzeba wam pomocy w utylizacji szorta Autor: ~Q66 [200.174.198.*]
    Dnia 2025-06-02 o godz. 14:11 ~takaprawda napisał(a):

> > Dożyjmy w zdrowiu dnia w którym wszystkich lewych typu morawiecki, obajtek, "Lu...usz", którzy na różne sposoby zabierali Polakom z ich uczciwie wypracowany kapitał, spotkała zasłużona "nagroda". Ludzka bądź Boska.

https://i.ibb.co/dJj8mspm/luc.png

By było jasne: Lu ma już zajęcie dla PAD z KR :)) ale i kompromis z lewicą i na pokład bierze Wysokiego Duńczyka (nazwisko to ost. Wydma , Góra Pasku)

Autorski program Nowego Rządu i Polaka który 10 lat reprezentował wszystkich. PKN może współpracować.

• Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~grenouille [82.216.148.*]
    Zbieramy... zbieramy i nikomu nie oddamy...
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~hugo [16.63.103.*]
    co zrobiliście z kursem ???? :((((((( kto na to pozwolił ....?
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: tothk2a11 [195.117.218.*]
    Dnia 2025-06-03 o godz. 22:53 ~hugo napisał(a):
    > co zrobiliście z kursem ???? :((((((( kto na to pozwolił ....?

Zobacz listę nowych wątków na forum. Ktoś mocno się przepracował intelektualnie. Coś mi się wydaję że będą mocniej kombinować kursem w najbliższych dniach. Będą straszyć słabe rączki.https://i.imgur.com/nbTbKsd.png
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~masakra [16.63.167.*]
    to chory hominidus...... ....zjechali z DE do Poznania i siedzą w kafejce internetowej ????
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~grenouille [82.216.148.*]
    Witam cierpliwych akcjonariuszy
    ... jak mówi Bufet
    " pieniądze przechodzą od ludzi niecierpliwych do cierpliwych"
    ...a wyjazd nastąpi w najbardziej niespodziewanym momencie!
    Także wszyscy cwaniaczko - trolle zostaną z ręką w nocniku...
    Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~takaprawda [92.118.166.*]
    grenouille.
    No nie wiem... Jakoś te twoje pozdrowienia do mnie nie docierają. Bo albo są nieszczere, albo ja jestem nie dość wytrwały, choć za parę dni minie mi dwa lata jak siedzę na tym papierze bez kupczenia.
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~grenouille [89.226.200.*]
    Witaj,
    w podobnym okresie 2011 roku i podobnej cenie wyszedłem będąc zniecierpliwionym i żałowałem tego ponieważ GA była pierwszy raz ponad 100 zł w 2015 - 16 roku, i teraz chciałbym podzielić się tą wiedzą ze wszystkimi by nie zrobili tego samego błędu...
    Pozdrawiam.
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~takaprawda [31.0.79.*]
    Ja już nie wierzę w tzw "wyjście przed odpałem" na jakiejkolwiek spółce. Dla mnie wszystko na GPW jest już ustawką. Zbyt długo już tutaj jestem i zbyt dużo już tutaj widziałem aby sądzić inaczej.
    Osobiście uważam, że zanim odpalą, zrobią swój sztandarowy numer i skupią 98% free..
    ...czyli zostaje 2%!!!
  • Re: Fundusze ze "zbrojeniówki" zaczną skupować naszą "perełkę"...? Autor: ~AkcjoMariusz [5.184.194.*]
    Spokojnie narazie rzond planuje wyjazdy wakacyjne bo mieli intensywny rok i za dużo pracowali to teraz im się należy naj mniej 3 miesionce odpoczynku. Jak wrucom to na pewno zacznom się grube inwestycje i polskie spółki a w tym Azoty bendom tego beneficjentem. Ale musimy poczekać aż odpocznom od nawału pracy. Ja poczekam i pozbieram akcje po taniości do koszyka.
[x]
GRUPAAZOTY 0,05% 19,00 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.