Ostatni raz byłeś w takim amoku jak się z 7 kłóciłeś, tuż przed mocnym wybiciem powyżej długo wymęczonego 1.0, wtedy oczywiście razem z Karolem Twoim Bogiem i guru wieszczyliście spadek na 0.2, a za chwilę było już 3.0 Czyżby powtórka z rozrywki, bo takiej aktywności dawno nie widziałem. Wtedy przed samy odpałem też tak pisałeś, jedna z ostatnich Twoich wypowiedzi to że macie pełne zwycięstwo pradawnych na forum, czy jakoś tak. Wtedy byłeś jednak bardziej śmieszny i kreatywny, no cóż dwa lata minęły do tego nowe technologie boty AI, kto by teraz pisał merytorycznie jak ludzie czytają i tak tylko kilka pierwszych słów i bardziej działają kolorowe efekty specjalne które mają zwrócić uwagę bo bez uwagi nie ma żadnej manipulacji, prawda? Więc staraj się staraj... starych nie wystraszycie, ale nowy może nie kupi jak to szambo zobaczy. Popracujcie bardziej aby Was było więcej bo tak zobacz, tylko Ty praktycznie jesteś, a to wygląda jak monolog jednego Trolla i samo podbijanie starych wpisów to trochę mało.
7777 nie znam ale 77777 już tak. Myślisz że wafel kajoja znany także jako Ramzes to DRT? Jednak mają trochę inny styl do tego z postów wafla można było się pośmiać ale mają też cechy wspólne jak błazenada i pisanie bez sensu
A jeśli chodzi o dodawanie śmieciowych postów z Twoim podpisem to nic nowego. Dlatego 77777 z czasem zaczął pisać tylko z jednego IP i ja robię tak samo