No mieli zamiar działać, żeby był progres, zapowiadali, że się za to wezmą, ale nie ma efektów niestety. Rozumiem, że z kasą nie jest za dobrze, to na plus, że nie wywalają, widać starania, doceniam, ale bierzcie się za jakąkolwiek promocję, jakąkolwiek, bo nie ma żadnej. Skończyłam
Podziwiam was czekać tyle czasu na raptem może odrobienie strat, niestety czas spojrzeć prawdzie w oczy odrobić można ale nie na tej spółce już dawno to zrozumiałem i nie żałuje decyzji choć nie twierdzę że wszystkiego się pozbyłem
no ale promocja jeszcze się nawet nie zaczęła, więc na chwilę obecną nie ma się co spodziewać cudów, a jak już się zacznie i tak będzie dość ograniczona i budżetowa bo na inna raczej spółki nie stać, dodatkowo nie zapominajmy że będzie to premiera wersji early access
Właśnie, wygląda na to, że ta stara beemka z dwoma czujnikami nie zawojowała świata gier. A tak fajnie to nazywali, sieci neuronowe, producenci gier mieli stać w kolejce po tego game changera. Co za prostaki, nie wierzą, że wypieszczony produkt ecc zmieni ich życie...