Jak jutro od rana obroty przekraczą szybko milion i akcje będą szły w górę to znaczy że zaczęła się gra pod czwartkowe wyniki i będzie rosło moim zdaniem
Nie jestem mądry, ale......................... tu nie ma gry pod wyniki, tu nie ma gry pod dywidendę, a wszystko "ci" co mają wiedzieć, to wiedzą z dużym wyprzedzeniem, moim zdaniem papier jest rozgrywany pod kolejne ABB i jest grany na konkretną cenę na dzień w którym będzie to ogłoszone, Rainbow to bardzo mocny i obecnie porządany papier wśród funduszy, a moderator wie co robić i jak to rozgrywać. Jak całe towarzystwo będzie zapakowane, to kurs pójdzie bardzo mocno do góry. Przeszedłem to na trzech spółkach i wszystko przebiega podobnie. Jestem tu od końca pandemii i nie narzekam, nie jestem kółkowiczem a kapitał cały czas rośnie. Rainbow rośnie pod miano największego touroperatora w Europie, bedą akwizycje i nowe inwestycje w hotele a nie tylko sama sprzedaż imprez. To wszystko przekonuje mnie, żeby spokojnie poczekać na 500 PLN, bo tylko kwestia czasu i to nie długiego, zresztą na kolejne ABB już są chętni i to w cenie wyższej niż ostatnio. Podsumowując - jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.