Aleczku. Kurde tak to jest, jak się nie ma kasy na akcje, to potem żal dupę ściska, że ktoś może zarobić. Trzeba iść do roboty, a nie siedzieć całymi dniami na forum i wypisać głupoty. Masz tyle jadu w sobie, że spać po nocach nie możesz, i głupoty ci do głowy przychodzą.
Przyjacielu, wstaje o świcie żeby dnia nie marnować, sukces wymaga działania nie spania (: 2 x przewidziałem spadki po 15% , jutro dalej południe z połamaniem wsparcia na 7,4 , ale każdy inwestuje jak chce, więc ty sobie dokup (:
Oczywiście, że tak, weekend był na obserwację czy dokupywać dalej, aktualnie uważam, że wsparcie, na którym się zatrzyma jest duuuuzo niżej, dlatego więcej nie dokupuje (:
Skoro jesteś takim geniuszem od zarabiania to dlaczego skarbie nie zajmujesz się jakimś dobrymi spółkami tylko dniami i nacami siedzisz na tym badziewiu jakim ponoć jest ta spółka. Jak sam twierdzisz wstajesz z samego rana żeby nie marnować a wiecznie go marnujesz siedząc tutaj koteczku.
Skarbie ty mój jesteś jednym wielkim trolem i po tych wszystkich latach inwestowania tacy jak ty nie obchodzą mnie nic a nic wiec nie pochlebiaj sobie. Muszę jednym przyznać że jest jedna rzecz która mnie w tobie irytuje te twoje wieczne emotki typu "(:" czuje się jakbym wrócił do gimnazjum.
Hehehe, większość ludzi jak ktoś nie obchodzi to z nim nie rozmawia, więc wiesz, twoje słowa są takie nie za mądre, w sumie jak większość twoich wpisów i inwestycji (: chłopcze ucz się, może też kiedyś coś zarobisz (: