• 10 groszy za papier. Autor: ~Gambudi [109.42.243.*]
    Niestety- tak to widzę po wznowieniu handlu na GPW..... jeżeli w ogóle do wznowienia dojdzie.
    Szkoda tego miejsca na New Connect by pójść w likwidację.
    Mogliby zmienić profil i wejść w inny temat by wykorzystać obecny szkielet na giełdzie pod nową działalność.
    Z drugiej strony ....
    Jeżeli nie poradzili sobie w tym interesie i zrezygnowali ze swoich stanowisk to członkowie tej ekipy nie wróża sukcesu na przyszłość w czymkolwiek za co by się zabrali.
    Nie to że szkaluję któregokolwiek z panów, ale patrzę na udziały których wartość topnieje jak lód na wiosnę.
    Głowa w piasek jak struś to nie metoda na prowadzenie interesu.
    Tu trzeba jaj, - przyznać się do porażki i mieć fantazję co można z tym zbukiem zrobić.
    Tymczasem ...
    Jak w temacie - target 10 groszy, następnie likwidacja.

• Re: 10 groszy za papier. Autor: ~Jajusz [176.114.233.*]
    O czym ty piszesz chłopie. Przecież to sie już nie otworzy. Za kilka miesięcy gpw usunie to ście.rwo z giełdy jak kiedyś spółkę krezus s.a. i tyle w temacie. Sprzedasz na umowie cywilnoprawnej żonie to rozliczysz kiedyś stratę i tyle. Spolka purzucona, to jormalna praktyka w PL
  • Re: 10 groszy za papier. Autor: ~Jajusz [176.114.233.*]
    Jak chcesz spytać u źródła to napisz na Twitterze do jaromira kompa ja spytałem to mnie pe dał zablokował
  • Re: 10 groszy za papier. Autor: ~jw [37.30.38.*]
    Jak prezes by chciał to by odwiesili, bo co za problem zrobić raport? Może nawet inwestor by się znalazł pod emisję, albo jakieś przejęcie, ale to trzeba mieć głowę na karku, a prezes głowę schował w piasek i udaje że nic się nie dzieje
[x]
LUON -4,87% 1,00 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.