• Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: ~Onn [37.30.47.*]
    Cena niska, oceny dobre jak na debiut, wishlista ogromna a peak niski. Sam zagrałem w tą grę i jest naprawdę spoko. Chodzi płynnie w miarę i nie ma tak dużo bugów. Świat trochę może pusty ale piekny. Wyjdzie parę łatek i będzie ok. Co tu nie zagrało? Reakcja giełdy oczywiście przesadzona jak zawsze ale dlaczego peak jest tak niski?
  • Re: Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Jest lato. Jestem pewien, że w listopadzie/grudniu byłoby dwa-trzy razy więcej grających.

Znaczy prawdziwe peaki dopiero przed nami.
  • Re: Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: ~Onn [37.30.47.*]
    Może coś w tym jest aczuk co mówisz. Dziwna sytuacja bo gierka jest miodna spoko sie jeździ, choć mam jedno zastrzeżenie. Czasami wygląda jak AAA to grafinka po prostu kosmos. A w nocy czasami wygląda jak San Andreas. Nie macie takiego wrażenia?
  • Re: Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: ~Anonim [91.221.44.*]
    Ja sam kupiłem. Miałem sobie za zysk z akcji kupić kierownicę - jak wiadomo na razie nie mam :D no i gram kontrolerem i się wciągnąłem. Miałem jednego crasha na 5h gry. Jak włączyłem na nowo to śmiga. W mieście miałem drobne problemy z obrazem - w sensie za bardzo rozmazany mimo, że mam dobry sprzęt. Ale to nie cały czas tylko urywki.
  • Re: Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: ~Karol [5.180.61.*]
    moze przez premiere dooma roadcrafta w czwartek wyjdzie elden ring , JDM jest spoko , szkoda potencjalu premiery , co bedzie dalej nie wiem , oby wyszlo mega , poprawki dodatki , co na to rynek?? nie wiem czy bedzie czekac od jesieni , trzymam kciuki za gre i uczciwych inwestorow
  • Re: Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: ~Demon [37.31.8.*]
    Najważniejsze aby gra się sprzedawała, jest fajna, więc będzie
  • Re: Dziwna sprawa z tym peakiem. Autor: ~Nowicjusz [194.177.28.*]
    Przeczytałem większość wątków dot. JDM i nigdzie nikt nie wspominał o refundach za zwrot w ciągu 2 godz.

Nie wiem czy zaliczają się one jako pozycja sprzedaży, ale przynajmniej tłumaczyłoby to niski peak.
[x]
GAMFACTOR 0,53% 7,52 2025-10-10 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.