Ciekawy tydzień przed nami .Nie mam pozycji i pomysłu to obiektywnie powiem że spodziewam się spadku indexów :) u nas niepewność przed drugą turą wyborów a bazowych techniczne sygnały sprzedaży podparte niepewnością innej natury :)
Trzeba przyznać że od ran banan mocno wygląda i słabo reaguje na cofki Daxa. W sumie to w piątek zejście szło mu łatwo i był wcześniej słaby ale potem jak banan wrócił nad 2700 to końcówkę miał mocną i dobrze wyglądał. Podobnie dzisiaj. Słabo to wróży dla moich S.
2730 było wielokrotnie testowane ostatnio- myślałem, że to już koniec podaży na tych poziomach. Ale finalnie w piątek jakby gruby sobie urządził niżej wycieczkę po SL. Mam nadzieję, że to był finalny test i teraz już wajcha w górę.
Już jestem - tęskniliście? Hihihi Jak tam mnisiaczki? A jak pisałem że podstaw do spadków nie ma to nikt nie wierzyl. Piękna sprawa- hihihi , 77777 jak Ty liczysz te fibo? Przecież 50 fibo to dopiero 2580 FW. Nadal trojkat w grze i byczki jak nie chcą aktywacji to wybić opór trzeba.
I wiadomo, że to shorciarze zrobili w piątek jazdę w dół. Tylko po to żeby zamknąć Ski i otworzyć Lki bo nikt nie wierzy w mnisia. Cienki mniś może se podrapać. Jajka - hihihi
I po co sprzedawać po stracie. Jak dziś można sprzedać na zysku- hihihi I jedziemy z shortkami. Na 2800 I chyba się odczepią w końcu. I znów totalna głupota. Jak ruch w dół bez szans na ugranie czegoś na L. Teraz to samo w drugą stronę. Czy to normalny rynek? Nie bałdzo
I teraz czytałem, że Polacy nie inwestuja w akcje. No a po co? W piatek wywalali jak leci, a dziś kupojom jak leci. Toż to rynek dla wariatów. A zaraz 2550 zrobią I znów wariatów z ludzi będą robić i powtarzam. Wyłudzac akcje od ludu beda. Trzeba prawdę pisać. Tak shortuja po to żeby zbierac akcje.
Jakby się dobrze postarali to 2850 i znów można ograć shorciarzy, piękną sprawa - hihihi, a już te fundy z RKS to się niech nie ośmieszają. Buhahaha, co za cieniasy te shorciaki- hihihi
Trumpowi momentalnie zmiękła rurka :))) Trzaskowski idzie na wygraną. Doskonałe dane konsumenckie. Idziemy ewidentnie w dobrą stronę - 3xxx na horyzoncie :))))
Trochę to współczuję tym mniśkom. Bo kolejny raz zapedzeni w kozi róg. Naprawdę to trzeba mieć psyche żeby cały czas to grać. A wp rdy cały czas te same dostawac - hihihi
Może jutro lukę domkną. Ale rynek jest tak nieprzewidywalny, ze nawet brak slow do opisania . Wg mnie szkoda życia na tą zabawę. Jaki sens było robienie 2660, a jeden dzień i mamy 2800. Wyłudzają akcje w taki sposób. A teraz wysoko będą stać do końca. Mniśki poubieranie ładnie. Jak ktoś popłynął w piątek na S przy poziomie 2670 to chyba dziś ciężki moment.
Martwił się będę jutro dzisiaj już nic nie zmienię. Z piątku z fix pozycja symboliczna ale dzisiaj ostatecznie stałą się dużo a jutro dzień sądu. Po południu dołożyli obrotu i na koniec już jest spory. Oczywiście na kasowym bo na FW LOP mały o obrót marny. Trudny rynek do gry który Trump potrafi w moment wywrócić. Odłożenie ceł na lipiec i czas na rozmowy to dalej tylko odłożenie w czasie problemu.
@ravcio jutro jeszcze pod 2650 nie ruszą :) ale w USA było 5fal w dół i teraz algoboty próbują utrzymać poziomy do jutrzejszego otwarcia kasowego tak u nas jak i u nich 62 fibo powinno skłonić miski do ostrego sypania zobaczymy na razie klasyka...
Potrzebne są dwa warunki aby rgr kopniety odpalił ... 1szy w USA już są po całej fali A a nie po jej 4podfali i obecny wzrost to jej 5fala nad szczyt musi być że fala A za nami i w fali B zrobione 5fal w dół jako a teraz 3ka jako małe b po nim 5ka na c ... drugi warunek wygrana Nawrockiego ...