Dodatkowo pokryje to wszystkie koszty związane z tą częścią nieruchomości, woda, gaz, prąd, podatki, ubezpieczenie itp i miże się okazać, że finalnie będzie to kwota ponad 2 mln która odciąży koszty Invention i je pokryje w znacznej części.
A to dopiero początek!
Na forum już płacz tych co latami pisali m, że nie wybudują a jeszcze wczoraj wyśmiewali, że nic to nie da bo jakaś pewnie pierogarnia nie będzie płacić czynszu.
Mi już się nawet nie chce z was śmiać bo mi was trochę szkoda. I bez znaczenia czy to przełoży się na wzrost kursu czy nie tylko z powodu, że znów to JA MIAŁEM rację pisząc o tym ogłoszeniu już dawno temu, monitorowałem sytuacje i wczoraj już o godzinie 10:04 o tym napisałem!!!
Tak jak na forum 4Mass w czerwcu 2020 pisałem by kupować wklejałem dowodu na to co piszę i co było później…+2800% !
Czy tak będzie na INVENTION? Będzie podobnie ale wtedy jak INM zwiększy przychody z sprzedaży Tutorderm czy innych urządzeń VR+AR z branży MedTech lub wydarzy się coś….niespodziewanego a może …spodziewanego przeze mnie?
Uwielbiam twoje nerwy vincent i kłamstwa, które wypisujesz.
Wierzycielem jest spółka Softblue w której InventionMed ma większościowy udział to mogą sobie i to umorzyć :)
https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa
W kapitałach własnych o których piszesz nie ma nawet działki za 6 mln ani tej nieruchomości za 60 mln która na niej stoi a o dotacji 15,56 mln już nie wspominam bo nie została jeszcze rozliczona i zaksięgowana!
Długi 37mln? Powtarzasz te kłamstwa id ponad 2 lat jak oddałeś akcje po 11 gr a w tym czasie miżna było zarobić 200% a będzie można zarobić i do 1000% albo i więcej!!!
I mylisz długi z REZERWAMI właśnie związanymi z rozliczeniem budowy.
Oj nie masz ty szczęścia oj nie masz :))
Kwicz do nocy, jutro niedziela więc będziesz tu klęczał…zazdrośniku:)
dla vincdnta to….trevne info. Spokojnie vincent niedługo mijanka kursów z OZE :) a ty będziesz obsereował jak kurs INM miha z hukiem 1 pln za akcje, może odkupisz po 4-5 zł tak jak brałeś akcje OZE :D
Trolle bardzo martwią się że INM zaczyna zarabiać a jeszcze nie wykazali działki, budynków i dotacji, po raporcie będą się już martwić na innych wyższych poziomach cenowych xD
Cały weekend w płaczu byli a ja nawet nie miałem czasu na forum, zajmowałem sie przyjemniejszymi rzeczami bo o Invention sie nie martwię! Teraz trzeba zawalczyć by Polska była Polską a nie podnóżkiem!
kamienicznik? Już pisałem w jakiej branży działa moja spółka ale skoro nie wiem to zostawiam cię z tym problemem.
natomiast jeśli chciałem z swojej złości i zakompleksieniu spowodowanym umową najmu przez Invention to polecach poczytać o stylach w budownictwie, nazewnictwach budynku bo raczej biurowiec INVENTIONMED to nie jest kamienica.
Spółka zapewniła sobie finansowanie na 5 lat!
2-letnia maxima z czerwca 2023 tj. max na sesji 0,348 zł, przejście to ruch w kierunku 45-50 gr na akcję i dopiero tam może nastąpić wyczekiwanie na kolejne umowy i potwierdzenie rosnących przychodów! Jak to się potwierdzi to atakować będą złotówki!