Na wykresie 1D: MACD wygenerował sygnał sprzedaży, RSI kreśli negatywną dywergencję. Kluczowym elementem będzie utrzymanie kursu powyżej 83 zł. Ani słowa komentarza (z jednym wyjątkiem - wskazaniem wsparcia) - sam czysty wykres i 2 wskaźniki.
Ciekawi mnie który scenariusz się sprawdzi...(Twój z korektą czy północ, gdyż może byś espi z nowym kontrahentem) Tak czy siak wpadło przy piątkowym zrzucie. Ogólnie jest optymistycznie bo jest zysk!!!
No chyba wiesz co pisałeś po ostatnich paru konferencjach ? Bardzo optymistycznie się wypowiadałeś po . Teraz mamy jeszcze Inwestora strategicznego i 60 mln na rozwój itd. To dlaczego nie ? A zapomniałem bo teraz nie masz akcji :))
Ja myślę, ze moze byc jeszcze bardziej optymistycznie . Mamy Inwestora strategicznego z 10% udziału w spółce i 60 mln w kasie ba rozwój. Może być w czwarbardzo ciekawa konferencja .
Dnia 2025-05-25 o godz. 17:09 ~akak napisał(a): > Jakie długoterminowe ? Konferencja w czwartek a Cudak zaklada ,że nie będą mieli nic ciekawego do powiedzenia .
Stworzcie watek o socjotechnikach.Jede facio ( jak pisiory) rozgrywa was jak dzieci. Drugi facet( ten sam) Alicja równiez. Musicie byc ostro nerwowi ,odpisujac na kazdy plaskonic pod haslem analiza.