• Emisja Autor: ~Ja [37.248.168.*]
    Jak pinokio mówi, że nie będzie nowej emisji to na pewno bedzie. On zawsze mówi odwrotnie. Tak samo sytuacja miała miejsce lata temu kiedy mówił, że nie będzie a była i to nie jedna :-)
  • Re: Emisja Autor: ~Oko [89.64.10.*]
    Ty naprawdę masz problem z głową. Ale zgodnie z twoja teorią o Pinokio to jak ty mówisz że emisja będzie to na bank nie będzie i nos już Ci dłuuuugi urósł.
  • Re: Emisja Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Ale ty jesteś obrońca ślepym Pinokia xdd chłop mówił i udowodnił tak samo x lat temu w momencie badań esketaminy i stało się odwrotnie, teraz ponownie wierzysz gościowi który mija się z prawdą xddd Pinokio nie raz nie dwa i nie trzy i nie cztery , jak miałeś ciągi to będziesz wiedział dokąd zmierza to xd...
  • Re: Emisja Autor: ~Oko [89.64.10.*]
    Misiu a gdzie to ja chwale w poście Pinokia? Ogarnij się choć to niemożliwe co zapewne wiesz. Nawet nie czytasz ze zrozumieniem tylko atakujesz na lewo i prawo. Pisałem już jesteś no name więc się ciesz ze w ogóle odpowiadam. :)
  • Re: Emisja Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Hehe piszesz o czytaniu że zrozumieniem, obrońca a chwalenie to dwie różne rzeczy, jesteś obrońca Pinokia I króla Łomianek, giermku idź głos słowo krola
[x]
CLNPHARMA -0,47% 21,10 2026-04-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.