Dziś wywaliłem pakiet ostatnich 6k akcji tej smieciowej spolki. Kiście sie we własnym sosie. Ja nie mam zamiaru zimować kolejnych 2 lat aż spolka skonczy z przepalaniem kasy i generowaniem przychodów na poziomie sklepiku osiedlowego. Banda oszolomow krecących kolka tez juz skutecznie mnie zniechecila to ladowania tu kasy. W ciągu ostatniego kwartalu dziesiątki spolek daly zarobić po 50% i więcej. Szkoda czasu i nerwów. Nara
Też 2 lata tu pakowałem kasę... dało zarobić ale potem pozbawiło zysków. Przesiadka na DataWalk była natychmiastowa. Straty odrobione i jest nawet zysk. Więc zapraszam...jest akurat akumulacja i jedziemy dalej up. Tu wrócę jak zobaczę zyski a reko ipopemy można toaletę wytapetować. Pozdrowionka z Datawalk
Ja tu nie jestem od snucia opowiadań jak na forum tej spółki jest to modne. Stápam twardo po gruncie. sami wizjonerzy. Wystarczy zobaczyć jaki był kurs w grudniu. Jaki jest teraz. Wyniki 29.05 więc tuż tuż... Zachęcam do śledzenia. Pozdrowionka
Pajak ja też dziś wyrzuciłem 15k i kupilem datawalk , nic nie zarobilem bo zbieralem po 30,ale bede odraboal straty tak jak ty z maliniakiem. Z wami zawsze sie mega zarabia
Dnia 2025-05-23 o godz. 23:49 ~P333333333 napisał(a): > Pajak ja też dziś wyrzuciłem 15k i kupilem datawalk , nic nie zarobilem bo zbieralem po 30,ale bede odraboal straty tak jak ty z maliniakiem. Z wami zawsze sie mega zarabia
Panowie MDG kupuje i obserwuje od wielu lat, ciągle brak przychodów i ogromne straty, rok temu obiecywali z zarządu MDG że wyjdą na prostą na przełomie 2024/25 r teraz piszą że stanie się to tutaj na początku 2026 roku, niby jakieś umowy podpisują które nic pozytywnego do wyników nie wnoszą, jestem przekonany że znowu będą duże straty i nie ufam zarządowi który za nic bierze tutaj ogromne pieniądze podobnie jak w Mabion. Dziwna spółka niby wspierana przez żydowski Biofund i Ipopemę która daje tutaj swoje rekomendację że akcje te są wart 40 zł a nie ma tego potwierdzenia w raportach które są tragiczne.
Tym razem cała giełda leciała to i MDG. Straszą cłami. Ogólnie spółki medyczne słabo się zachowują, Mabion, Ryvu, Molecure, Selvita, Celon Pharma. Wszystko słabizna.
Bądź poważna proszę. Ja nie oddaje akcji w takiej cenie i po takich infach spółki:)
Podszywa się pewnie ta osoba co myslała, że sobie przerzuci zwalajac kurs do -8% ponownie ale lekko sie nacieła na moje ukryte K przy 25.8 ):)show must go on:)
Pozdrowinka Cezol!
Dnia 2025-05-24 o godz. 23:36 ~Piracik33 napisał(a): > Bądź poważna proszę. Ja nie oddaje akcji w takiej cenie i po takich infach spółki:) > > > > Podszywa się pewnie ta osoba co myslała, że sobie przerzuci zwalajac kurs do -8% ponownie ale lekko sie nacieła na moje ukryte K przy 25.8 ):)show must go on:) > > Pozdrowinka Cezol!
Mnie piracik33 banki odmówiły kredytowania pod zakup akcji MDG, nie można tego kupić nawet na OTP coś tu naprawdę nie tak że ciągle nie ma przychodów i tak ogromne straty, a przecież BIOFUND Żydowski nie żuci pieniędzy w błoto.
O przychody sie nie martwie,bo spółka realizuje kroki milowe wiec bedzie juz ok w 2026r (nikt nigdy nie obiecal przychodow w 2025)
Jedyne co .nie wqurza to calkowita cisza odnosnie vcast.
Ale niz niedlugo Wza to bedziemy cisnac zarząd o ten wsanialy kontakt z akcjonariuszmi.
Spółka dla cierpliwych, pajaka I spółce życzę duzych zarobkow na Datawalk. Wroca w 2026 ale beda kupowac w obecnej cenie Datawalk.
Pirat33, bez sensu czcze gadanie. Ty skacz i kiś kapustę, gdyż to trwa 2gi rok...Inni ze strat robią zyski. Kurs Mdg z grudnia i kurs teraz. Kurs DataWalk z grudnia i w obecnej chwili.... Zapraszać nie trzeba na Datawalk. Lecz zastanawia mnie czy może Mdg 30.05 zaskoczy raportem. Zapewne zaskoczy ,tylko na plus czy minus....
Jednak marny raport,oj baaardzo marny. Ja szczerze Wam współczuję bo kisicie hajs i g.wno z tego jest. Tu wszystko trwa w zwolnionym tempie. Niby już już, tuż tuż... a kolejny rok mija i zamiast zysków Waszych i spółki,straty. Kibel totalny. Dlatego nie żałuję przesiadki na Datawalk. Wszystko odrobione+zysk. Wam optymizmu życzę
Pająk,no widzisz oddałeś po 20 i zaraz potem poszybowało na 28zł no ale odrobiłeś straty na Datawalk. Swoją drogą komicznie to wygląda jak komentujesz raport który dla nikogo nie jest zaskoczeniem:) Zważywszy ,że znasz dobrze spółkę:)
Kolego Pająk, siedź sobie spokojnie na Datawalk i zarabiaj miliony a nami straceńcami się nie przejmuj :)