23.05.2025, Warszawa (PAP) - Xtellus Capital Partners nabył 100 proc. akcji Serinus Energy - poinformował Serinus Energy w komunikacie.
Zgodnie z zawiadomieniem z 20 maja Xtellus Capital Partners jest posiadaczem akcji uprawniających do 151.099.460 głosów w Serinus, stanowiących 100 proc. ogólnej liczby głosów w spółce. (PAP Biznes)
Dnia 2025-05-23 o godz. 18:02 ~ulyf napisał(a): > 23.05.2025, Warszawa (PAP) - Xtellus Capital Partners nabył 100 proc. akcji Serinus Energy - poinformował Serinus Energy w komunikacie. > > Zgodnie z zawiadomieniem z 20 maja Xtellus Capital Partners jest posiadaczem akcji uprawniających do 151.099.460 głosów w Serinus, stanowiących 100 proc. ogólnej liczby głosów w spółce. (PAP Biznes) > > a ja cały czas mam akcje... wtf ???
Myślę, że będzie korekta tego raportu, że te dzbanki nawet nie rozróżniają akcji z londynu od tych z gpw. Mają, ale raczej 100% z tamtego rynku, u nas powinni przeprowadzić wezwanie. Hitem medialnym będzie jeśli zrobią to jakoś inaczej. Wtedy do Bosaka, już kiedyś wsparł drobnych z Kernel-a, nie ma co się z cwaniactwem szczypać. Pełna czujność i mobilizacja w razie potrzeby.
Kto przejął serinus
Za jaki bezcen
Zaniżona wartość spółki
Postępujące kroki byłego zarządu spółki w celu obniżenia ceny akcji i przyjęta z premedytacją strategia byłego zarządu
Inwestorzy na GPW ze średnia zakupu 7 zl
GPW to nie aim
Wstawiennictwo za inwestorami w Polsce musi być jednoznaczne
nie, bo tak sobie napisalem, to mialo dotyczyc tylko zenka, bo powiela glupory innych.AKCJE NADAL WIDNIEJA NA MOIM KONCIE I ICH WARTOSC Z DEBETEM 90% na dzien dzisiejszy. NIE MA ZADNEGO DOKUMENTU ZE JEST INACZEJ.