• Rozczarowanie Autor: ~GENzo [46.134.67.*]
    Nie liczyłem po premierze na rakietę typu + 40 % ,natomiast to co się aktualnie dzieje z kursem to czysta patologia. Czytałem każdy post dotyczący gaming factory i wygląda na to ,że gra po prostu nie spełniła zakładanych oczekiwań. Aktualne posty o porażce tego studia traktuje całkiem poważnie , bo sam zakupiłem grę i ewidentnie jest zrobiona byle jak... Jeśli w porę nikt ze spółki nie zareaguje ,to niestety tej gry już nic nie uratuje.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Karol [5.180.61.*]
    nie wiedzieli jaka gre wypuszczaja????? druga rzecz przy takiej wl mega niski peak i mega niska sprzedaz w pierwszej godzinie gdy nie bylo jeszcze ocen bardzo dziwne gierki z 5000 followersow maja wiecej
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~mlody [178.43.28.*]
    Tutaj się nie zgodzę bo akurat gra jest ok. Dobry średniak. Gram już 10h i żadnych błędów i problemów. Nie żałuję zakupu.

A giełdę i fundy to walić.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Onn [37.30.47.*]
    Gra jest ok też gram. Tak jak pisałem w innym poście nie zrobili postępu od dema. Masz oczywiście racje, że fundy sypały akcjami jak chcieli. Ja myślę że ludzie z Gamefactor więcej zarobili na akcjach niż na tej grze i tu o to mogła iść gra
[x]
GAMFACTOR -2,66% 7,32 2025-10-13 16:45:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.