Nareszcie! Zastanawiałem się dlaczego nie wrzucono nic o JDM wcześniej na IGN. Mam nadzieję, że zadziała! Ktoś wie może: to płatny czy niezależny kanał? Teraz powinno ruszyć!
Właśnie dobrze, że dali taka ocenę. Cieszę się, bo ogólne oczekiwania były za duże jak na tak małe studio i może więcej graczy podejdzie do gry z pewną rezerwą, a nie jak napaleńcy.
Pod filmem jest wiele komentarzy, że ocena jest za niska. Na pewno JDM nie jest idealny, ale chyba za dużo rynek oczekiwał. Solidny indyk i tyle. To mała spółka z niską kapitalizacją, sprzedadzą 300-400 tys. kopii i będzie przyzwoity wynik finansowy, gra spłacona, poprawiona i przygotowana na konsolę. A 10-20% już możemy mieć. Patrząc na charakterystykę tytułu to chyba na konsoli czeka główny odbiorca. Nie zaczął się jeszcze weekend, a leci nagon jakby to był bankrut. Polecam obejrzeć sobie inne filmiki z JDM na YT. Albo ci goście to aktorzy, albo jednak tytuł daje jakiś fun. Chyba że opłacili pół YT do naganiania, ale to chyba nie ten kaliber. Na pewnie nie każdemu ta gra przypadnie do gustu, pewnie są lepsze tytuły, ale ile można grać w to samo? Ja czekam na poniedziałek z wnioskami i obyśmy się wszyscy pozytywnie zaskoczyli
co na to kurs???? napisze wam to co pisaliscie przed premiera NIE LEPIEJ SPRZEDAC I ODKUPIC TANIEJ? TY SWOJE , KURS SWOJE trzeba bylo kursu nie blokowac grubas zostal z papierem i poci sie , gra obecnie mniej ludzi niz wczoraj o tej samej godz dzis jest piatek w tokio godz 23, ostatnie negatywne oceny to od azjatow, nawet jak magicznym sposobem znikna negatywy to spolka stracila twarz
Od wczoraj jesteś na tej spółce? Tu 100 tys. zł wywołuje panikę lub euforię. Jak bym miał się kierować tylko kursem, to bym więcej wydał na pampersy niż na akcje. Jaką średnią ocen miało demo i prolog? Liczyłeś na 90%? Jest podobnie, ja tu utraty twarzy nie widzę, ale dobrze też nie jest. Obawiam się jedynie, że gra nie będzie się sprzedawać w długim terminie i pójdzie mniej niż te 200 tys. szt. Na pewno jak ktoś liczył na mega pompkę po premierze, to współczuję.