Jako że miałem akcje prawie od początku istnienia spółki a resztówki wywalilem w okolicach 3,50 to pozwole sobie teraz zgasić światło i zakończyć działalność spółki dla inwestorów - teraz czekacie na 17 groszy za które możecie się napić i raz na zawsze zapomnieć o tej inwestycji ! dużo zdrówka wszystkim życzę i wielu dobrych i zyskownych inwestycji !
Dnia 2025-05-23 o godz. 09:44 ~Arkadiusztoja napisał(a): > Jako że miałem akcje prawie od początku istnienia spółki a resztówki wywalilem w okolicach 3,50 to pozwole sobie teraz zgasić światło i zakończyć działalność spółki dla inwestorów - teraz czekacie na 17 groszy za które możecie się napić i raz na zawsze zapomnieć o tej inwestycji ! dużo zdrówka wszystkim życzę i wielu dobrych i zyskownych inwestycji !
Przestań dziecko bredzić z tym gaszeniem światła. Mają 90% akcji czyli.prawdopodobnie mogą zrobić wezwanie przymusowe. Teraz pytanie czy zrobią je już teraz, wtedy cena będzie musiała być ustalona na około 2zl, czy bedą jeszcze chcieli zbijać przez najbliższe miesiące, ale wtedy ryzykują, że ktoś może podkupić papierki i windować średnią.
inwestorzy przeje...bali ogromne pieniądze?, bo zostali wrobieni, a taki Ty przecież cały czas dbał lepiej o wszystkich niż ceo serinus energy, który wypisał na głównej stronie
Celem spółki jest zwiększenie wartości dla akcjonariuszy poprzez rozwój wydobycia ropy naftowej i gazu wynikający z efektywnej alokacji kapitału
Zawsze dbałem tu o wszystkich ! Przy 3 zł pisałem od rana do nocy żeby sprzedawać przy 2 zł też przy 1 zł też przy 0,9 i 0,8 też! to pisali że chce im wszystkie akcje odebrać i na nich zarobić !