• Kto gasi swiatło ? Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.164.*]
    Jako że miałem akcje prawie od początku istnienia spółki a resztówki wywalilem w okolicach 3,50 to pozwole sobie teraz zgasić światło i zakończyć działalność spółki dla inwestorów - teraz czekacie na 17 groszy za które możecie się napić i raz na zawsze zapomnieć o tej inwestycji ! dużo zdrówka wszystkim życzę i wielu dobrych i zyskownych inwestycji !
  • Re: Kto gasi swiatło ? Autor: ~Kiwon [77.65.104.*]
    Dnia 2025-05-23 o godz. 09:44 ~Arkadiusztoja napisał(a):
    > Jako że miałem akcje prawie od początku istnienia spółki a resztówki wywalilem w okolicach 3,50 to pozwole sobie teraz zgasić światło i zakończyć działalność spółki dla inwestorów - teraz czekacie na 17 groszy za które możecie się napić i raz na zawsze zapomnieć o tej inwestycji ! dużo zdrówka wszystkim życzę i wielu dobrych i zyskownych inwestycji !

Przestań dziecko bredzić z tym gaszeniem światła. Mają 90% akcji czyli.prawdopodobnie mogą zrobić wezwanie przymusowe. Teraz pytanie czy zrobią je już teraz, wtedy cena będzie musiała być ustalona na około 2zl, czy bedą jeszcze chcieli zbijać przez najbliższe miesiące, ale wtedy ryzykują, że ktoś może podkupić papierki i windować średnią.

Zobaczymy jak będzie, czekamy na kolejne espi.
  • Re: Kto gasi swiatło ? Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.162.*]
    będzie 17 groszy i każdy o tym wie ! żadna średnia z 90 dni czy inne targowania czy układy ! 17 groszy na 100 %
  • Re: Kto gasi swiatło ? Autor: ~Wick [91.102.183.*]
    Ostatnie lata tutaj autoryzujące dołowany kurs akcji serinus energy i jest cały czas jak piszecie, więc
    więc
    inwestorzy przeje...bali ogromne pieniądze?, bo zostali wrobieni, a taki Ty przecież cały czas dbał lepiej o wszystkich niż ceo serinus energy, który wypisał na głównej stronie

Celem spółki jest zwiększenie wartości dla akcjonariuszy poprzez rozwój wydobycia ropy naftowej i gazu wynikający z efektywnej alokacji kapitału
  • Re: Kto gasi swiatło ? Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.162.*]
    Zawsze dbałem tu o wszystkich !
    Przy 3 zł pisałem od rana do nocy żeby sprzedawać
    przy 2 zł też
    przy 1 zł też
    przy 0,9 i 0,8 też!
    to pisali że chce im wszystkie akcje odebrać i na nich zarobić !

chorzy ludzie !
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.