• Przegrałem Autor: ~mlody [5.184.253.*]
    OK, takiej skali wywalania na początku sesji się nie spodziewałem.
    Zgubiła mnie chciwość, bo miałem mniejsze zaangażowanie ale dobierałem przed premierą.
    Mimo (moim zdaniem) udanej premiery nie mam najemniejszych szans z taką podażą (wal się funduszu na ryj).
    Być może dobiorę by uśrednić, strata na szczęście nie jest duża, jak wyjdę na zero w przyszłości likwiduję pozycję i będzie to moja ostatnia inwestycja na GPW w gamedev.

Alek miał rację, ja się myliłem. Koniec tematu.
  • Re: Przegrałem Autor: ~jank [155.133.72.*]
    Wywalanie akcji się niedługo skończy, a po weekendzie jak pojawią się wyniki sprzedaży, to powinno być dużo lepiej i kurs odbije.
    Nie ma co panikować. Ja wprawdzie mam mało wolnych środków, ale dobieram, bo teraz cena zakupu świetna.
  • Re: Przegrałem Autor: ~post [45.137.77.*]
    nie uśredniaj w dół. Po co pakowac dodatkową kase w stratna pozycję. ?

a co jeśli np 8 potem np 7 a potem i 5 nie wybroni? teraz to już raczej wszyscy myśla jak ty , czyli chciałoby sie urwac z haka niektorzy przy 10-11 PLN a jeszcze inni przy np 15 a jeszce inni nawet przy 9 PLN , dlatego podaz bedzie cały czas czekała .

tylko Kto ma kupowac i zbierać ta podaz i pod co? .

Moim zdniaem obecne ruchy na wolumenie to nadal kwestia funda kombinuje jak tu wyjsc przed innymi ale z maxymalnym mozliwym pułapem ktory jak widac każdego dnia obniza loty.
  • Re: Przegrałem Autor: ~mlody [5.184.253.*]
    w sumie
    masz
    rację, nie wchodzę dopóki nie skończą się te poranne wywalania i nie pójdzie jakiś boczniak. Chcą uwalić kurs na 5 pln? Proszę bardzo, i tak już tej kasy nie zobaczę.
    tu nie chodzi też o to zeby pakowac sie w boczniaki Bo one mopga trwac też latami .

Tu chodzi o to zebys szukał spółek które daja np Impulsy zmian trendu na wzrotowy , na takich sie zarabia.

zobacz jak PGM dało zarobic w ostatnich miesiacach albo HER.

zobacz o co chodzi w tym wszytkim na rysuneczkachImpulsy zmieny trendu + wolumeny + np na MACD dyweregencje.Yam gdzie kapitał na dołkach wchodzi i widac zmiane trendu mozna sie spodziwac jakis wiekszych ruchów w górę . Oczywiscie ryzyko zawsze istnieje ale juz sam dobrze wiesz ze to jest nieuchronne.

rysunek HER.

https://imgur.com/8ZF6FnH

rysunek PGM

https://imgur.com/a/VquVmNB

One juz zostały ograne ale np taki BEP wydaje sie że moze dopiero miec swój pocżątek - czy tak bedzie nie wiadomo zawsze jest RYZYKO .

https://imgur.com/a/QQEGZE5

dlatego zamiast pakowac i ryzykowac kase w Lecące noże ja bym na twoim miejscu szukał Potencjalnych okazji zeby zarobic a nie zaliczyc straty i modlic sie co najwyżej o boczniaka. Bo pod co mozna grac na GIF? a np taki BEP podaje juz jakie listy intencyjne ale znajać zycie i to jak w pandemi sie przekwalifikowali na " medycyne i z 10 GR pojechali na 3 PLN moga też przekwalifikowywac sie na " zbrojenówkę " w każdym razie wolumen i wynbicie z klina znizkujacego i długoterminowego trendu spadkowe ktory ograniczł ruzchy kursowe przez wiele lat Ma własnie tam miejsce kurs bryluje w okolicach 20 GR. czy bedzie wyzej ? Nikt ci tego nie zagwarantuje ale przynajmniej jakas szansa jest ze cos tam moze sie kroić.

• Re: Przegrałem Autor: ~mlody [5.184.253.*]
    dzięki!
  • Re: Przegrałem Autor: ~Adam43 [37.30.14.*]
    Odrobisz na Varsav,tam robią grę o psie Barkour.
  • Re: Przegrałem Autor: ~Nowy [91.192.199.*]
    Niestety premiera bardzo przeciętna a inwestorzy liczyli na więcej.
    Szybko też tytuł poleciał w top seler bo już 29 miejsce a było nawet top 10 w dniu
    premiery.

https://steamdb.info/app/1153410/charts/
    przeczytaj mój post powyzejh daj sobie na luz z gamedevem NP porazka Altersa dobije ta branże ostatecznie.

szukaj na rynku potencjalnych okazji . w poscie ci wyłuszczyłem o co biega tymi potencjalnymi sygnałami ze moze byc jakaś okazja.

Nikt ci nigdy gwarancji ne da ale szukaj szans na zwiekszenie prawdopodobieństwa ze cos moze sie pozytywnego zaczynac dziać na kursie i ze z jakis powodów kapitał napływa do danej spółki.
[x]
GAMFACTOR 1,28% 7,92 2025-11-07 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.