Beff kupi od banku firmę faktoringową ,będzie to nowa strategia na beffa,bank furę kasy do beffa i tej firmy . Po walnym będie mu zależeć na wzrośćie kursu żeby podreperować sobie wyniki w banku
Jak na razie to moja wróżba z 22 09 się spełniła , a ty xxx to ty nie wiesz że księża lepiej się znają na seksie jak niejeden leszcz .O ile mi wiadomo to sam beff obecnie robi większą stratę jak ajpi , poza tym będą następne infa w odpowiednim czasie wam znowu powróżę........
z beefem jest podobnie jak z petrolem , poziom wzrostu nie ograniczony biorąc pod uwage obecna wycenę , w obu przypadkach brakuje tylko jednego konkretnego infa w przypadku beefa inwestor branzowy a w przypadku petrola ropy .
Re: Przepowiadam przyszłość Beffa
Autor: ~WROZKA Z SANOKA [213.158.199.*], 2009-09-23 22:37
Jak na razie to moja wróżba z 22 09 się spełniła , a ty xxx to ty nie wiesz że księża lepiej się znają na seksie jak niejeden leszcz .O ile mi wiadomo to sam beff obecnie robi większą stratę jak ajpi , poza tym będą następne infa w odpowiednim czasie wam znowu powróżę........
no i gdzie te infa, jak na razie to wyglada na to ze sie pacan Biel dogadal z PBS i bedzie dalej ciagnal miesny biznes, obok glownej dzialalnosci faktoringu.
a ja myslalem ze go PBS wywali a tu prosze uklad sanocki