• Kiedy to odwieszą ? Autor: bond68 [37.109.163.*]
    Ileż można czekać ?Jako inwestor zostałem pozbawiony możliwości dysponowania swoimi papierami wartościowymi Wg.info z firmy spółka nie została poinformowana o powodach decyzji zawieszenia ani nie została wezwana do wyjaśnień. Co tu jest granę się pytam Panie Prezesie ?
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~green [15.220.65.*]
    Dnia 2025-05-22 o godz. 12:03 bond68 napisał(a):
    > Ileż można czekać ?Jako inwestor zostałem pozbawiony możliwości dysponowania swoimi papierami wartościowymi Wg.info z firmy spółka nie została poinformowana o powodach decyzji zawieszenia ani nie została wezwana do wyjaśnień. Co tu jest granę się pytam Panie Prezesie ?

W raporcie rocznym za 2024 masz napisane, że m.in. ze względu na problemy z płynnością finansową nie zawarli umowy z audytorem, który zbadałby SF. Napisz do prezesa, że pożyczysz pareset kilo PLN i może za parę miesięcy trafią do notowań.
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~Krach [5.184.219.*]
    Dziś ,już miesiąc od zawieszenia i nie ma informacji.
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~Jam [83.9.138.*]
    I raczej nie będzie :)
    Też ugotowałem tam kilka tysięcy bezpowrotnie. Pogodzić się i inwestować dalej - to polecam
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~Nadzieja [88.220.87.*]
    Wyniki kwartalne mają dobre nawet wychodzą na plus
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~Dexter [5.173.204.*]
    Już niedługo będą strzelać szampany
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~Kum [83.31.57.*]
    No jest informacja o liscie intecyjnym ale zawieszenie jest i co teraz.
  • Re: Kiedy to odwieszą ? Autor: ~TOW [37.248.228.*]
    No przeca napisali w ESPI
    - uzupełnienie składu Rady Nadzorczej oraz zawarcie umowy z biegłym rewidentem w celu przeprowadzenia audytu wraz z badaniem raportu rocznego za rok obrachunkowy 2024,
    - doprowadzenie do wznowienia notowań Emitenta na rynku regulowanym

Dopóki biegły rewident nie zatwierdzi raportu rocznego, to notowań nie odwieszą. Ale dobrze, że coś robią. Jest nadzieja
[x]
TOWERINVT -5,24% 2,35 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.