... i nikt akcji nie kupi w tych cenach, ba w ogóle będzie ciężko je kupić, ... to dla tych co oddają teraz papier manipulantom kursu ...... a ciekawe czemu tak się spieszyli z dokapitalizowaniem spółki ?? w ogóle wręcz nakazany jest pośpiech w produkcji zbrojeniowej ......
.. no świetny argument, taki godny naganiacza na poziomie podstawówki , dodam tylko, że kiedyś Ziemia była płaska , nie ma nic przeciwko, możesz użyć w kolejnym wpisie ....
jak wczoraj ci pisałem, że będzie spadać, to mnie wyśmiałeś swoimi argumentami z sufitu. Z resztą całe to forum tak działa. Napiszesz że jutro rośnie, to trolle spadkowe się odzywają, napiszesz że spadnie to naganiacze. Jak kupiłeś akcje na górce, to twoja sprawa, ale nie pisz teraz, że zaraz będzie niewiadomo co. Może będzie, a może nie będzie. Dzisiaj spadki, tak jak ci wczoraj pisałem. Poziom wsparcia to ok 85 czy się podoba czy nie, co i tak jest kwotą abstrakcyjną, no ale cóż tak działa papier spekulacyjny, takie zasady gry
buhaha, nie jak "pisałeś", tylko jak kazali ci napisać .... tutaj jest bardzo mało transakcji z zewnątrz, a wszystko odbywa się w ramach jednej grupy spekulacyjnej i te transakcje jest bardzo łatwo prześledzić ... godz 10.41.55 ...40 sztuk akcji po 88,50 i 10.25.26 .... 50 sztuk .... do swojak .... , a wcześniej po 89,50 .. 10.20.48 ... 174 sztuki ( w transakcjach 150, i 24 ) , i 10.21.40,....59 sztuk .... każą ci pisać pod manipulację by tworzyć profil "nieomylnego" naganiacza, za którego sugestią pójdzie przynajmniej część osób chociaż tych tkwiących tu na forum , a teraz jest presja i manipulacja na sprzedawanie akcji.... i tak to się odbywa, tylko, że te twoje wpisy to czyste żenuła ....