• Jak sądzicie? Autor: ~ABPL [193.189.73.*]
    ABPL ma jeszcze szanse na wzrosty czy to już tylko powolne osuwanie się kursu
  • Re: Jak sądzicie? Autor: ~roger [195.187.134.*]
    pamiętasz co było jak kurs był na poziomie 8 pln, kisił sie tam ponad dwa miechy i potem odjazd na 12, teraz może być podobnie, choć wzrost kursu nie musi byc tak mocny. C/WK ciagle poniżej 1.
  • Re: Jak sądzicie? Autor: ~R.K. [83.30.33.*]
    fundusze wchodzily po 26 zeta. przy emisji zaledwie 4 milionow akcji nabyto swietna czeska grupe. Kwestia tylko czy spolka aby podniesc ROE bedzie przeprowadzac akwizycje czy wyplacac dywidendy. Spolka dobra na czas korekty, mam nadzieje, ale nie pewnosc ze dojdzie do wartosci ksiegowej. Na tvn cnbc jest wywiad z prezesem z ok. 17 sierpnia.
  • Re: Jak sądzicie? Autor: mdr100 [77.252.115.*]
    Ja uwazam ze dojdzie do c/wk na poziomie 1.2 na pewno. Wiele spółek o podopbnym profilu co AB juz ma taki wskaznik. Czyli 40% wzrostu musi jeszcze być a potem faktycznie pewnie dłusze okresy trendu bocznego przeplatane wzrostami ale nie spadkami!!!
  • Re: Jak sądzicie? Autor: mdr100 [77.252.115.*]
    Ja uwazam ze dojdzie do c/wk na poziomie 1.2 na pewno. Wiele spółek o podobnym profilu co AB juz ma taki wskaznik. Czyli 40% wzrostu musi jeszcze być a potem faktycznie pewnie dłusze okresy trendu bocznego przeplatane wzrostami ale nie spadkami!!!
  • Re: Jak sądzicie? Autor: ~dockfit [85.134.147.*]
    polecna swietną strone o giełdzie

http://analizyrynkowe.blogspot.com/

dużo analiz i komentarzy
[x]
ABPL -1,46% 121,20 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.