To forum byłoby właśnie idealne gdyby przy każdym użytkowniku byłby procent strat/zysków z akcji spółki. Wtedy byśmy widzieli kto jak inwestuje i czy ktoś nie chce popsuć innym krwi.
Dnia 2025-05-22 o godz. 09:39 ~Alek napisał(a): > Hehehehe, mam podać prywatne dane indolentowi inwestycyjnemu ? Po co? O czym będziemy dyskutować? Ja na giełdzie zarabiam, ty jesteś dawca kapitału
Hahahaha, zarabia, a to dobre :)
Nie wiesz nawet co to zarobek na giełdzie, nie mówiąc już o dobrym zarobku :)
Ja przestrzegałem już ze dwa tygodnie temu i pisałem że akcje są warte poniżej 10 zł i premiera nie będzie hitem. Robiłem to niemal codziennie przez tydzień. Więc nie przypisuj sobie sprawczych mocy kolego. Pisałem że tu są spółdzielcy i wciskają kit. Znam te numery na pamięć.
30 lat I na forum bankiera wspolczuje po 30 latach na gieldzie nie wchodzi sie na bankiera i nie inwestują w takie mało płynne i mega hazardowe spolki.
Ja w tę spółkę nie inwestowałem . Kupiłem trochę akcji żeby sprawdzić spółdzielców i łatwo ich rozszyfrowałem. Potem oczywiście szybko sprzedałem widząc że działa tu spółdzielnia. Być może jestem altruistą ale napewno nienawidzę oszustów? Czego nie rozumiesz?
Może i nie mam 30 letniego doświadczenia ale jeśli nie posiadam akcji jakieś firmy lub nie chce ich kupić to nie siedzę na forum tej firmy 8-12h bo poprostu szkoda mi czasu.A u Ciebie wyczuwam jakąś wewnętrzna złość może dlatego że akcje nie spadły do 8 zł?po 30 latach na gieldzie tyle emocji to może nikt Ci jeszcze nie mówił ale gielda nie dla Ciebie.spoldzuelnia podbija kurs o 100-200% procent o później spr?edaje więc w?risty or?ed nami jeśli tutaj jeszcze są albo to tska spoldzielnia z początkowego nauczania. Poprosiłem o krótkie streszczenie ale cóż muszę się jeszcze dużo nauczyc.Sorki za błędy bo z komorki .
Na tej giełdzie która nie dla mnie zarobiłem na tyle dużo żeby nie przejmować się takimi radami jak twoje. Sorry lecz dyskusja z Tobą mija się z celem. Nie tylko że nic nie rozumiesz to jeszcze pozwalasz sobie na osobiste wycieczki. Spółdzielnia podbijała po to przed premierą aby upłynnić akcje które zbierali po średnio 8 zł. Po wykresie widać że nie było to trudne. Koniec dyskusji z Tobą.
No to mamy pecha trafiliśmy na jedną z najslabszych spoldzielni-sprzedawali max po 12 .pytałeś czego dalej nie rozumiem no właśnie tego co robisz na tym forum?
Przepraszam może za mocno napisałem ale przekaz wiem ale nie powiem mocno mnie irytuje.dalej uważam że cała gra na kursie przed nami gamefactor odpisuje na steam na negatywne recenzje prosząc o szczegóły co nie działa i na jakim sprzęcie widać wyraźnie że mocno im zależy a weekend tak naprawdę pokaże w jakim miejscu jesteśmy