Kiedy pojawiła się informacja o inwestorze z Francji, spodziewałem się firmy "z branży", z którą DAT będzie mógł tworzyć nowe rozwiązania i korzystać z synergii. Jaką wartość dodaną (oprócz kupna sporej ilości akcji po atrakcyjnej dla DAT cenie) wniesie współpraca z RAISE SAS?
Będąc lekko złośliwy - czy wybór takiego partnera - pragnę tu przykładowo wskazać RAISE Investissement inwestujący między innymi w Babilou: Operatora sieci żłobków i przedszkoli , czy WeMaintain: Dostawcę usług konserwacji wind to rzeczywiście dobry wybór dla DAT?
Kiedy wreszcie DAT przy ewentualnej emisji nowych akcji będzie brał pod uwagę swoich aktualnych akcjonariuszy, oferując im możliwość objęcia akcji poprzez prawo poboru?
~Cudak odpowiada ~akak2025-05-22 09:37IP 185.186.152.*
Już nie jestem inwestorem DAT......może nim zostanę po solidnej korekcie.
No to nie zostaniesz .... Wyniki na DAT beda 29.05 i konferencja tez. Logiczne
Cudak jak było?Szukałem Cie.Czekalismy z Preziem na twoje Pytania.Słyszałem ,ze ktoś wydzierał sie przed budynkiem.To Ty.Powinienes był wiedziec , że do loftu na pod dachem z ulicy nie masz szans dokrzyczec.A wiesz jaki jest Pan Janek z sekury.Lubi miec spokoj przed wjsciem.Zna podobno Nawrockiego z innej bramki.Bym uważał.Gosc może zostać doradcą Prezydenta.I co wtedy.Nie krzycz już lepiej..przynajmniej do wyborów.