Dnia 2009-08-27 o godz. 18:10 ~jarekklin napisał(a):
> 12groni nizej nie powinna spasc no chyba ze mamy dobrego
> sypacza moze ktoś wychodzi ze spółki
Nie ma żadnego sypacza .Przypominam , że 11 .O9. jest Nwza . Na którym ma być poruszona kwestia nowej emisji . Są 2 pomysły dla kogo skierowane mają być nowe akcje . Free float spółki to ~ 75% . Więc który pomysł będzie realizowany zależeć będzie od większości jednej ze stron a co to znaczy dla notowań giełdowych ?
A przypomne o produkcji plastrów leczniczych których produkcji podjoł się Orzeł to jest dopiero kąsek do podziału więc niewykluczone , że ktoś nowy pojawi się w akcjonariacie.
glowa do góry nie ma sie co martwic troche za szybko rosło to i szybko spada
ale odbije tu jeszcze beda jazdy
tu sie duzo wydarzy resplit.plastry z lnu emisja zeby sie udała to akcje musza byc wysoko bo kto wejdzie w nowa emisje a nie moze sie nieudac bo plastry to ewenement mysle ze prezes zadbał o to by nikt inny nie produkował fundusze powinny wejsc
nie ma się co smucić .....ta zwała to zwykła korekta....szkoda tylko ,że każdy grosz to kupa %....może jeszcze rano pojawi się jakieś info .....jak by było dobre to możemy się nie otworzyć przez cały dzień....
a jeszcze hamerykanie pięknie ciągną, skośnoocy na pewno pojadą za nimi na plusie... to i u nas będzie optymistycznie i Ci co wywalili będą szybko odkupować....
do walnego dojedziemy spokojnie na 0.2 po walnym zblizymy sie na 0.3 potem nas zawiesza na pare dni bedzie resplit potem hustawka mała i listopad licze 0.4 przed resplitem to bedzieok 13 zł ale liczba akcji sie zmieni 1;34
Dnia 2009-08-27 o godz. 20:55 ~re napisał(a):
> do walnego dojedziemy spokojnie na 0.2 po walnym zblizymy
> sie na 0.3 potem nas zawiesza na pare dni bedzie resplit
> potem hustawka mała i listopad licze 0.4 przed resplitem to
> bedzieok 13 zł ale liczba akcji sie zmieni 1;34
Ja myślę , że interesujące rzeczy będą się tu działy do walnego . Zarząd ma trochę inną koncepcje od GH Invest. odnośnie emisji nowych akcji .Obecnie możemy być świadkami dyskretnego powiększania pakietów przez obie strony aby uzyskać większość na walnym . W całą tą akcje mógł się włączyć kapitał spekulacyjny który przyśpieszył windowanie kursu i po osiągnięciu zamierzonych poziomów cenowych dziś wychodził z Orła ale walka o zwiększenie udziałów będzie trawać conajmniej do 7 .09 .
A uzyskanie większości po rozpoczęciu produkcji plastrów leczniczych przyniesie spore zyski . Być może włączył się do tej rozgrywki ktoś większy .
uspokajata się, a to dobre, zwała jak nic, ja czekam na 0.05 póki się nie rozmyślę, to bańka napompowana po to żeby sprzedać buuahahahaha, kużwa makatki i popierdułki robią, a napompowali jak by sprzęt górniczy robili co najmniej do wydobycia miedzi hehehehe
ale kombinuja z tym orlem... sprzedaja potem dokladaja..kurs zwalą potem podciągną... sprzedalem ....kilka % zarobiony czekam teraz na moment wejscia ale nie widze klarownej sytuacji...
Dnia 2009-08-28 o godz. 09:36 ~sdfs napisał(a):
> ale kombinuja z tym orlem... sprzedaja potem
> dokladaja..kurs zwalą potem podciągną... sprzedalem
> ....kilka % zarobiony czekam teraz na moment wejscia ale
> nie widze klarownej sytuacji...
byc moze tak byc moze kupie jeszcze za 0,13 a moze 0,12... nawet jak bede zmuszony kupic za 0,15 to pokryje to zarobek z poprzedniej sprzedazy...mowisz tylko ze wzrosty ze popelnilem blad a mzoe jakies fakty...rozwiniecie mysli ? jak to by bylo takim hitem to by ktos wszedl z 1 mln i lyknal te akcje to nie duzo...moze dzis kupie... nie wiem
Dnia 2009-08-28 o godz. 09:41 ~dsf napisał(a):
> byc moze tak byc moze kupie jeszcze za 0,13 a moze 0,12...
> nawet jak bede zmuszony kupic za 0,15 to pokryje to zarobek
> z poprzedniej sprzedazy...mowisz tylko ze wzrosty ze
> popelnilem blad a mzoe jakies fakty...rozwiniecie mysli ?
> jak to by bylo takim hitem to by ktos wszedl z 1 mln i
> lyknal te akcje to nie duzo...moze dzis kupie... nie wiem
Nie pisze tylko , że będą wzrosty .Przeczytaj moje poprzednie wpisy w tym wątku a dowiesz się więcej..
Dnia 2009-08-28 o godz. 09:47 ~dsf napisał(a):
> dobra ja to wszystko wiem... teraz musze widziec
> odzwierciedlenie w akruszu zlecen i skupie akcji...
No to pozostaje Ci czekać .. Do 7.09 jest jeszcze trochę czasu więc nie spodziewaj się zawrotnych wzrostów ..Jeżeli widełkowy nie będzie długo trzymał to dziś wolumen będzie wyskoki ..
Pozostało jeszcze trochę osób którzy wierzą , że to spekuła ruszyła spółkę do góry i teraz wychodzi...