Dobry pomysł Kolego. Gdzie Cię szukać w tej sprawie ? Najwyższy czas zobaczyć czy znaczki są nadal w klaserze prezesa oraz czy cygara nie zamokły, nie wspominając o innych kuriozach.
Dziękuję za odzew. W celu wstępnej weryfikacji zapraszam do wysłania wiadomości na porozumienie.POLMAN25@protonmail.com najlepiej ze screenem gdzie będzie dało zweryfikować się liczbę akcji, pozostałe kroki podam w wiadomości prywatnej
Dziękuję za już nadesłane zgłoszenie, temat chciałbym mieć zamknięty w przyszłym tygodniu zatem poproszę o ruchy i decyzje do wtorku. Pozdrawiam i mam nadzieję, że te odważne acz niezbędne działania będą z korzyścią dla akcjonariuszy i samej spółki.
Dobra robota Kolego, niebawem się zgłoszę. Nie trzeba się spieszyć, nie podawaj terminów. Wszystko musi być przemyślane, na razie trzeba wyzbierać słabe rączki.
Jeśli uda mi się dobrać pakiet 50 kg do 54 to się do Kolegi odezwę. Na razie jednak ciężko to idzie, bo walor w silnych rękach i widać że ktoś oprócz mnie też zbiera poniżej 50. Jak wywali jakieś Espi o dużym zamówieniu to będzie koniec promocji i wtedy pewnie trzeba będzie zbierać do 64 taki pakiet. No ale zobaczymy, pomysł masz dobry i nie ujawniaj szczegółów na forum. Ewidentnie trzeba zarządowi patrzeć na ręce, bo tylko w ten sposób będzie zabezpieczony interes Akcjonariuszy. A spraw do wyjaśnienia i nadzoru jest wiele. Spółka bardzo perspektywiczna tylko trzeba pilnować interesu !!!