18 listopada 2024 r. została podpisana umowa pożyczki konwertowanej pomiędzy AirwayMedix a Tiger International RE GmbH (Partner), spółką-córką amerykańskiej firmy Tiger Biosciences LLC. Umowa przewiduje, że Partnerudzieli Spółce pożyczki konwertowalnej w łącznej kwocie do 3,2 mln USD, z czego pierwsza transza w wysokości 1,6 mln USD będzie płatna wciągu pięciu dni roboczych od podpisania Umowy
Dodajmy jeszcze ,ze w spółkę włożył kase fundusz inwestycyjny co ma aktywa na poziomie 1 MLD EURO
około 12 mln zł ma wpłaciłą spłka ( 6 mln zł juz wpłacili ) która jest naprawdę gigantem w brazny medycznej ( ok 1 MLD DOLARÓW przychodu) , kasa ta w całosci poszła na : środki służą Spółce w szczególności do zakończenia procesów, nad którymi Airway Medix pracował w ostatnich miesiącach tj. m.in.: otwarcia rynków amerykańskich i europejskich, rozpoczęcia wielkoskalowej produkcji i wdrożeń rynkowych, zakończenia procesów regulacyjnych i rozbudowania działu sprzedaży.
i teras myślicie ,ze anna sobie od tak moze wymyślać bzdury ? To Tiger prowadzi ta społke
Tiger przejmie ta społke bo juz w tej chwili jak zarejestruje sad emisje bedzie miał 20 % społjki a jak obejmie kolejna emisje to bedzie miał jakieś 35 % . Anna jest tylko zeby dowieźć temat.
Jestem tego zdania ,ze kółkowicze i Ci z przeszłości ttm, razem nie doczekają sie niżej ceny ( moze liznie 0.38 gr ale na krótko ) i bede musieli odkupić wyzej bo czeka nas duzo informacji bo spółka zmieniła sie o 180 stroni i mysle ,ze blizej do 1.50-2 zł .
Spółka ma dużych akcjonariuszy Tiger I Coopera.
info o zbyciu nie bedzie bo Adiuvo Anna i Marek NIE MAJA JUZ AKCJI
ja też czekam już 3 lata , wierzę mocno, że w końcu wypali i dadzą zarobić , kamper mi się marzy , miałem wystawioną sprzedaż po 0,53 zł i odwołałem a teraz widząc jak walą akcjami bez opamiętania na zawody coraz niżej , nie wiem co już myśleć , czy to nie sztuczna pompka pod wyrzutkę, czy można wierzyć temu zarządowi?
czego Tobie i sobie życzę , ale przez ostatnie 3 dni to co pojawiło się kupno to od razu w czapę a ten co miał ukryte 500000 po 0,42 , a od 0,47 do 0,40 wywalanie na wyścigi wczoraj mało się nie pozabijali. Mimo to liczę na co najmniej 1,10 do 1,20 w czerwcu i kupuję kampera. Powodzenia
bardzo dobry post , problem w tym ,ze rynek chyba nie rozumie ,ze Airway ma kompletnie nowego wściela którym jest bardzo duza spółka o miliardowych obrotach
Widzę się z Wami w okolicach 1.50 zl. Tyle Wam powiem. Tiger jest gigantem w branży medycznym , Airway tak naprawdę nic nie musi robić jako spółka bo Tiger to ogromny producent . Rzadko się zdarza żeby taki gracz zainwestował w spółkę z GPW
Ciągle jest z nami tutaj Pan Oron.
Radzę obserwować jego działalność naukową.
Chyba się szykują nowe wynalazki ... ?
Wojsko będzie tym zainteresowane ?
Błagam, nie idźmy ta droga myślenia, że jakiś oron zeobi coś dla wosjka. Żenada. Takie pisanie ujmuje Tigerowi to to jest peodukcjs jest w toku i zaraz sprzedaż. Po 10 latach !!!!
A przeszkadzałoby ci gdyby uruchomili produkcję i sprzedaż bieżących produktów i dodatkowo rozwijali ewentualne kolejne wynalazki? Jak się nie obrażę na taki scenariusz.
Oron nie zajmuje sie juz nowymi produktami, bylo to jasne komunikowane swojego czasu.
Na zwyklym kontrakcie wspomaga kwestie IP i regulacyjne bo najlepiej zna obecne produkty.
Serio jakies wymysły o czyms nowym i jeszcze zwiazanym z wojskiem to juz jest tak naciągane ze niedobrze sie robi.