Jeśli wyniki sprzedażowe w ciągu miesiąca będą rosły znaczy że gra się przyjęła bardzo dobrze, w dzień premiery nie spodziewał bym się jakiś spektakularnych liczb to nie jest warcraft. Kurs z pewnością spektakularnie urośnie chyba że będą jakieś problemy z grą wtedy pójdzie w drugą stronę. Liczę że powyżej złotówki wraz ze spływaniem informacji sprzedażowej zaczną gonić króliczka i do gry włącza się fundusze nakierowane na szybki zysk. Obecnie jest to ryzyko a duży kapitał tego nie lubi. Będzie dobrze
Dobra, Znawca bo też już się tutaj panoszysz jak byś wszystkie rozumy pozjadał a jedyne co robisz to w kółko się powtarzasz, fakty są z goła inne. te gry to VR-owe "zabawki" ułamek sprzedaży gier normanych nazwijmy to. żadne gry po wypuszczeniu nie miały spektakularnych wzrostów, szczególnie te. jedyne co ratuje tą spółkę to wyniki bo historię też mają marną, jedna gra i odgrzewanie kotleta, bridge the gap to umówmy się nie wypał, cc ma potencjał ale też bym się tak na to nie zapatrywał, z besiege to pamiętaj tylko procent ze sprzedaży. nie ma się czym jarać aż tak a Ty w każdym temacie się podniecasz jak dziecko. życzę Ci żebyś zarobił ale już spokojnie bo tu wybicia to nie będzie jeszcze długo :)
nastepny widze z wiedzą, kurs opiera się tylko na przypuszczeniach, bridge nie zmienilo w nim niczego, miales za pierwszy kwartal wyniki jak juz to sprzedawali, widziales tam informacje o zarobku na tym? tak samo sie jarali bridge jak i cc na poczatku, jesli okaze sie tak samo sprzedawalne to wrócisz na te 20gr szybciej niż Ci się wydaje. (może nie 20 ale 40 jest całkowicie realne). Znawca jest jednym z tych naganiaczy na trzymanie jak melon itp na sprzedawanie. po prostu kontrast ich rozni. wolalbym zeby akcjonariusze mieli wlasne zdanie i polegali na wiedzy a nie opowiesciach z tego smiesznego forum.
Brigde to była zapchajdziura nigdzie nie zapowiadana. Wpisz cave crave w wyszukiwarce, tik toku i zobacz jakie emocje wywoluje. wiadomo, ze vr nie robia takiej sprzedazy jak normalne gry, ale branza dopiero raczkuje, okulary staja sie coraz bardziej popularne i dostepne cenowo, ta technologia sie rozwija, a nie zwija. a w tym roku u nas 3 takie perelki sie pojawia. gamini to nie wiem moze tez zaskocza. pogadamy za rok, bo moze i masz racje. wszystkiego dobrego
Smerf maruda nie kupił i narzeka. Ja nie naganiam. Ja ufam spółce i stawiam że dowiozą wszystko. Czekam na nowy plan wydawniczy na przyszły rok. Strat nie widziałem w tych "slabych wynikach" a przy pracy na kilkoma projektami to bardzo dobry wynik. Prawdopodobnie zyski z wydawanych właśnie gier. Nie naganiam patrzę realnie. Pozdrawiam
Ps. Jak formu jest słabe to po co się udzielać.
jeśli się nie myle to jest wolność słowa i jak znawca melona cisnie to podskakujesz jak dziewczynka a jak ktoś chce merytorycznie porozmawiać o cenie akcji i ewentualnie ostudzić ten słomiany zapał to już płaczesz? co do zakupu że nie kupiłem to mam dokładnie 56tyś sztuk kupionych za średnie 0,32gr, serio uważasz że musisz być w plecy żeby napisać cokolwiek na forum co podważa naganianie na kupno?
a co do naganiania to sie zgodze. i w jedna strone, i w drugą naganianie jest slabe. ale sa tez wartosciowe posty gamingtrolla i vrwatch takze w porownaniu do innych spolek tu jest calkiem ok
Panowie.... merytoryka to kiedyś na plaway i crypy, cd ...byłeś tam kolego kiedyś? Bo ja tak, byłem też i na cigames, i to bardzo dawno, tam można porozmawiać merytorycznie , 3rg to nie ten kaliber ale tak po krótce w spółce idzie nowe, ja upatruje tu szanse na dobry zarobek, nigdzie nie jest powiedziane , że spółka nie będzie rozrywana dłużej jak wszyscy myśleli, kurs może iść sukcesywnie do góry , jest kilka ciekawych gier w tym roku.