• Co myślicie? Autor: ~Adrian [194.0.72.*]
    Pierwszy pakiet nabyłem po 2.85. Aktualnie mam średnią 1.31. Czas pogodzić się z porażką czy spróbować jeszcze trochę uśrednić? Coraz trudniej sobie wyobrazić że to może spaść jeszcze niżej, ale odbicie też już chyba jedynie spekulacyjne
  • Re: Co myślicie? Autor: ~Wyciagajcie_wnioski [37.30.40.*]
    Naprawdę udzieliła się Tobie wydumana retoryka spółdzielni o aktualnej sytuacji w spółce, czy tylko udajesz? Poświęciłeś choć chwilę i rzeczytałeś ostatni raport okresowy? W kasie spółki pojawiło się dodatkowe 1,2 mln i przede wszystkim rozliczyli cały koszt przygotowania trybu multi. To wg Ciebie jest ta zła kondycja? Nie widzisz, że sztucznie zbijają cenę i akumulują papier a potem pod byle pretekstem zmienią wajchę i nagle spółka będzie "cacy". Widziałeś jakie wydmuchy potrafią pompować a tu masz zdrową spółkę z ponad 3mln na koncie i hitem Green Hell VR, który od premiery trybu multi nie wypadł poza top 50 na Mecie. Kiedy chcesz kupować jak nie w tak niskich cenach? Spójrz na obecną kapitalizację. Wystarczy trochę zdrowego rozsądku i analiza całej sytuacji z głębszej perspektywy.
  • Re: Co myślicie? Autor: ~GRejdev [95.214.216.*]
    1. PCF
    2. Prezes pozbył się akcji spółki którą założył

Więcej nie trzeba nic dodawać bo tu nawet 50m na koncie nic nie zmieni. Pcf wszytsk otrzyma za morde i z nikim sie hajsem nie podzieli, będą woleli uwalić spółkę niz pozwolić by ktokolwiek inny mógł tu zarobic. Niekorzyste umowy (busin) kary za wykonne juz prace (bulletshit) itp. Oni moga se te spółkę I lata doić
  • Re: Co myślicie? Autor: ~GRejdebil [31.0.53.*]
    Ej kto mi kasuje posty? Mordeczko, mnie mogą kasować, ale ty pisz dalej. Robisz kawał dobrej roboty, dzięki tobie nie wtopiłem. No i ciśniesz bekę z tych co wiazą, hahahaha, a to zawsze na propsie!
[x]
INCUVO -4,07% 0,66 2025-10-10 15:53:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.