Czy to koniec historii z CEGC i szerzej prowadzenia biznesu z zakresu badań genetycznych? Czy tylko kolejny akord w sporze współudziałowców?
Najbliższe walne zapowiada się bardzo ciekawie.
haha i to cała historia z tym jedynym w europie nowoczesnym laboratorium na jutrzenki oraz transakcji z globaliito o której takie burki jak Kip tu szczekały :) ten kiepek oczywiście warował tu pod innym nickiem jak reszta przygrywów typu kubek
Mam nadzieję, że za ten komunikat sprzed dwu lat Wojciechowicz poniesie konsekwencje karne.
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO Raport bieżący nr 1 / 2023 Data sporządzenia: 2023-05-18 Skrócona nazwa emitenta INNO GENE S.A. Temat Powzięcie informacji o wynikach finansowych za 2022 r. spółki stowarzyszonej Podstawa prawna Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: Zarząd Inno-Gene S.A. (dalej: "Spółka", "Emitent") przekazuje do wiadomości publicznej informację, że w związku z przygotowaniem sprawozdania finansowego za 2022 r. otrzymał od spółki stowarzyszonej Central Europe Genomics Center sp. z o.o. (dalej: „CEGC”) wyniki finansowe za rok 2022 r. Spółka stowarzyszona CEGC uzyskała za rok 2022 r. 19.133.149 zł przychodów oraz odnotowała 5.209.225 zł zysku netto. Prezentowana wartość udziałów spółki CEGC w sprawozdaniu finansowym za 2022 r. oraz w raportach kwartalnych za 2022 r. oraz za I kwartał 2023 r. wynosiła 0 zł. W związku z powzięciem informacji o wynikach finansowych CEGC za 2022 r. Emitent publikuje niniejszy komunikat, ponieważ dokonanie aktualizacji wyceny wartości udziałów CEGC może istotnie wpłynąć na wyniki finansowe prezentowane w jednostkowym i skonsolidowanym bilansie oraz rachunku zysków i strat za 2022 r..
Wiadomo. Miała być uruchomiona. ale też Miały być miliony zysku w CEGC Miały być patenty Miał być lab Miały być kremy Miały być testy do Indii Mam nadzieję że wyjaśniłem.