Ja się boję tylko scenariusza, o którym mowa w espi. Walne musi podjąć teraz uchwałę zgodnie z 397 KSH o dalszej działalności spółki. Ciekawe gdzie będziecie, jak podejmą tą uchwałę po 2 czerwca, że zgłaszają upadłość. Rzeczpospolita podała, że rząd już sięga po pieniądze z poduszki płynnościowej. Ten budżet nie jest z gumy i boję się, że te wszystkie obietnice po wyborach będzie można sobie włożyć w buty
mnie bawią tacy jak ty. W poniedziałek pisałem od rana, że wtorek wzrosty kupować bo będzie info, to mnie polimex zjechał, że co opowiadam, że podwyższenia kapitału to rozwodnienie akcji i bzdury wygaduję. Wczoraj i dzisiaj pisałem, że będzie leciało, to teraz ty mnie maltretujesz, że na spadki naganiam. Chcesz tracić? Nic prostszego, płyń pod prąd i wierz ślepo w obietnice premiera. Znajdź mojego posta gdzie się pomyliłem z prognozą. Jutro też to poleci na 80-85. Propaganda wyjdzie we wtorek. Po wyborach obstawiam, że już będą mieli ten cały Rafamet na wysypisku śmieci. Nikt tyle nie obieca co rudy przed wyborami? NIKT! A potem to już inna sprawa. Nie wierzysz? Sprawdź sobie tuskometr i jego 100 obietnic. 1/5 nawet tam nie ma zrealizowanej.
Nie pisz bzdur jesteś od kaczora i PiSzesz bzdury....30 mln już jest czy to tylko obietnica? Nie to fakty.to. Aero mi obiecuje podPISywać na ślepo co mentzen chce bez ładu i składu....50 mln w kolejnych transzach ..to początek ....przed nami zbrojenia
, no smutne, rozumiem, że ta bzdura celowa .... a ty tak politycznie tu jedziesz, to wy już tam wiecie kto chce być tym prezydentem batyr czy ten drugi, zdaje się, że obaj to koledzy bandytów i przestępców, i nie wiem jak batyr, ale ten drugi wytatuowany "odpowiednio"