Dnia 2025-05-23 o godz. 12:25 ~Merit napisał(a):
> Dnia 2025-05-23 o godz. 12:07 ~miszcz napisał(a):
> > Dnia 2025-05-23 o godz. 12:00 ~Merit napisał(a):
> > > Dnia 2025-05-23 o godz. 11:03 ~miszcz napisał(a):
> > > > pewnie WZA i podział zysku , jestem przeciwko dywidendzie , wolę skup w widełkach 50-70 PLN (nie mylić z oszukańczym zaproszeniem)
> > >
https://www.bankier.pl/forum/temat_jakie-espi-po-sesji,71038495.html> > >
> > > Nasze warunki realizacji Kodeksu Dobrych Praktyk masz na piśmie.
> > >
> > > Albo je zrealizujesz, albo zrealizuje je Przewodniczący KNF.
> > > Ty doskonale wiesz ile jest akcji w wolnym obrocie.
> > > Albo w trybie formalnego delistingu skupisz te akcje po 200 zł. za część zgarniętych kosztem Spółki i akcjonariuszy mniejszościowych ponad 300 mln zł., albo wyleci z urzędu Przewodniczący KNF - arystokrata niekompetencji tak jak wyleciał Dietl Prezes GPW, albo Mercator wyleci z GPW, a Twoja sukcesorka z Rady Emitentów Giełdowych za realizację Kodeksu Dobrych Praktyk.
> > > Wybór należy do ciebie. My nie będziemy tolerować polskich Maddoffów i ich "fundamentalnych wartości" - polskiego cwaniactwa oraz braku kręgosłupa moralnego i etycznego.
> > >
> >
> > Ja nie mam zamiaru nic skupywać dokupywać czy sprzedawać poniżej 100 PLN , a ty masz uro,jenia , a co do Żyznowskiego to on ci powie pocałujta w d wójta .tyle
>
> Żyznowskie - polski Maddoff może pocałować wójta gdzie chce.
> My nie będziemy tolerować jak on potraktował młodych inwestorów i to co on robi, że mówią i piszą , cyt. " Świat zrobił ze mnie dziwkę, teraz ja zrobię z niego burdel!" .tyle
Czekam aż "Wy" zrobicie w końcu porządek z nim i cała ekipą , piszesz o tym już kilkanaście miesięcy i nic nie zrobiłeś nic , chyba ze o czymś nie wiem , jakieś pisma do KNF czy gdziekolwiek , papier wszystko przyjmie , a cytowanie jakiegoś inwestora który kupił papier po spekulacyjnym wzroście o 5000% i stracił na tym spekulacyjnym zakupie no wybacz .