Do górnych widełek 0,211 akcji za kwotę ok 59 600 zł . Czy to dużo? To ilość dla jednego malutkiego, malusieńkiego kupującego bo średni inwestora to zbierze całość do 60-80 groszy bo co to jest te 2,5 mln akcji ? NIC Sam mam ponad 2 mln sztuk i nie mam zamiaru oddawać ich poniżej 1 zł a jak pójdą dobre przesłanki i informacje ze spółki, umowy, nowe dotacje itp. to i powyżej 1 zł nie oddam!. Kto chce mieć podobną ilość jak ja to musi zebrać wszystko to co poniżej do poziomy 0,558 zł :) POWODZENIA a jak nie to musicie dalej żebrać i pisać bzdury by odkupić jak najtaniej tylko, że chętnych na oddawanie akcji tak nisko to już za wiele nie ma. Może uda się jeszcze kupić 100-200 k poniżej 0,18 jak się trafi ale większe ilość to dopiero powyżej 30-35-40 groszy bo dopiero tam stoi coś więcej. Zresztą prawdziwe obroty i zakupy zaczną się dopiero powyżej 1 złotówki!
technnik-at też by tyle chciał mieć ale on tyle akcji to nawet przed 5 lat nie przemieli wliczac to wielokrotne kupno i sprzedaż :)
dlatego musi płakać na forum i udawać, że zarabia wklejając przerobiona tabelkę :)
mam ochotę mu wkleić wartość swojego portfela to by zamknął ryjeczek albo otworzył go jeszcze głośniej, tylko nie wiem czy mi sie chce bawić w dziecinadę na anonimowym forum bankiera gdzie 90% to ludki z portfelem max 100 tys. zł a roszczenia i żale mają jakby obracali milionami
Nie da się dziś kupić akcji w ilościach większych niż 1 mln sztuk nie robiąc podwójnych wideł a w zasadzie potrójnych i zbierać coś więcej już powyżej 40 groszy