Patrząc na datę to pewnie kasa za to ESPI będzie w raporcie na 2 kwartał, zobaczymy ile to będzie warte. Trzeba pamiętać że jest jeszcze 5 mln papierowej straty spółki z kapitalizacją 20 mln, czyli sytuacja nie za ciekawa
W sprawozdaniach finansowych spółki Gicz nie słab mnie, nie trzeba być biegłym rewidentem czy księgowym żeby widzieć takie podstawowe informacje, a jak już raportów finansowych nie umiesz czytać to masz komentarz spółki dla humanisty ...
Doczytaj chłopie
Pokaż palcem gdzie ty masz tam stratę jak to nazwałeś papierowa ?
Ja tam widzę zysk na każdym poziomie plus 800k gotówki na rachunkach. Przepływy też pięknie dają. Kapitał własny rośnie.zadnych kredytow.
W czym problem?
To ty masz chłopie problem z czytaniem, jak nie umiesz doczytać pozycji straty z lat ubiegłych 5 milionów. Jak masz coś wytykać to sprawdź czy nie jesteś sam w błędzie. Zamiast poszukać to, pouczasz innych. Typowy narcyzm
No i lecimy kolejny dzień spadki równe 5 groszy. Już widzę jak wchodzi to na ciągłe. Zobaczymy notowania ciągłe jak świnia niebo jak tak dalej pójdzie.
W USA raczej szykuje się padaka, jeżeli prezes postawił na Amerykę i na tym opiera się strategia spółki to trzeba się liczyć z porażką w najbizszych kwartałach.
0,046 :25.06 godzina 15:00, już widzę jak spółka wychodzi z notowań jednolitych na ciągłe, i już widzę te magiczne wzrosty. Ile warty papier nie wiem, ale ja bym nawet za 2 grosze nie kupił