• skup zlecenie Autor: ~danks [176.107.113.*]
    według mnie powinni dac zlecenie zakupu po maksymalnej cenie ok 1,05 ...jakies 1 250 000 akcji
    ktos cos wie ze takie harce sie zaczynaja?
  • Re: skup zlecenie Autor: ~lukas8i8 [31.61.165.*]
    za tydzień ogłoszenie walnego ja jak zwykle się wybieram liczę ze też będziecie a jak nie to proszę o upoważnienie muszą zobaczyć ze jest nas trochę i muszą sie z nami liczyć :)
  • Re: skup zlecenie Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Będę osobiście lub udzielę Ci upoważnienie
    Powiezylismy im kupe kasy w emisjach
    Czas zwrotu pow 1 się nam należy za tyle lat czekania
    Powinni też pomyśleć o dywidendzie
  • Re: skup zlecenie Autor: ~Swojak [188.146.162.*]
    Mnie interesuje skup i za tym będę glosował i pilnował to nie powinno być problemu zostało to przegłosowane. Tu nie powinno być zagrożenia. Jak nie wywalicie sami to kurs urośnie.
    A tobie rekomenduje obligacje skarbu imasz pewne odsetki i nie musisz się martwić.
  • Re: skup zlecenie Autor: ~BBB [31.7.45.*]
    Skup będzie napewno, bo przegłosowana ustawa w tamtym roku czy 2023 juz nie pamietam, 2,5 mln akcji mają do 2027 najpozniej kupic, ale możliwe ze wszystkie kupią już teraz, ponieważ zysk roczny na to pozwala. Dywidendy bym nie przewidywał, póki skupu dla siebie nie zrobią, jedyna szansa to zmniejszyc free float jak zrobą skup, i ci co zostaną mogą liczyć na jakiś peak 3,4 zł przy kilkuset akcjach. Tak jak ktoś wspomniał jak nie wywalimy poniżej 1zł to muszą podnieść skup do tej maksymalnej w walnego zgromadzenia, bodajże 1,08zł o ile pamiętam. Na początek pewnie dadza 70 albo 75 gr jak rok temu, jak nie będzie chętnych to podniosą w kolejnym tygodniu. Poprostu nie wyłamujmy się, juz sie zrobiło lużniej po prawej stronie pokazywało mi nawet 85 gr w prawym arkuszu :). Po tylu latach tutaj myślę, że jesteśmy blisko silnego ruchu wzrostowego. MIłego wieczorku.
  • Re: skup zlecenie Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Bbb zrobiło się "luzniej" bo "ktos" wyzbierał od słabych rączkę poniżej 70...jak już tak nami drygujesz to wystaw swoje akcje po 3.1 żebyśmy wiedzieli kto jakie ma argumenty
    Jak tu ma być tak pięknie i wspaniale( też mi się wydaje że dopierobpobskupach) to dlaczego ktoś takie ilości wywala? Pewnie zool..
    Wystaw proszę swoje kwity jak już jesteśmy na pokojowej stopie:)
    Dzieki
[x]
DANKS 0,00% 0,79 2025-09-10 09:45:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.