zwróciłem mu milka raz uwagę żeby wziął na wstrzymanie bo przesadza. widać ewidentnie że ma żal o coś. wiem że nawet miał akcje w tamtym roku ale najwyraźniej sprzedał.
"zahaczając o zalecane wymagania sprzętowe" Ogólnie każdą grę jak chcesz to możesz przedstawić jak kupę. Ja spokojnie czekam, a po tym jak cały twitter zachwalał 11bit mam ich opinie głęboko w rzyci.
Widzę że ktoś już wkleił całą recenzje na podstawie której x owy znawca wyraża swoją opinię na podstawie 15 s z całej recenzji.
Jestem bez akcji ale to co gość pisze o wywalaniu akcji dyskryminuje go w kontekście obserwowania i komentowania jego profilu.
Któryś polski twórca w filmie powiedział, że zagranica się z gry cieszy a Polacy już narzekają. Niestety taki jest nasz naród.... Jakby co to pod tym filmem jest komentarz autora na pytanie czy poleca grę: "Jak najbardziej, ja bawiłem się świetnie. Model jazdy i klimacik robią robotę".
To jest nagminne, tego się nie da już czytać jakie bzdury wypisują na temat gry. Przecież to widać u YT jaka gra jest zajefajna. Nie mogę się doczekać już jej pozycji, to już dziś.
Też na to zwróciłem uwagę, za granicą prawie same pozytywne recencją a u nas narzekanie. Albo nasza cecha narodowa, albo manipulacja. Dzisiaj będzie zrzut, bo wychodzić będą Ci co chcieli szybko zarobić na spekulacji i mają gdzieś spółkę i jej produkty. Sesja będzie smutna, ale znaczenie ma premiera, a nie dzisiejsza sesja.
Dnia 2025-05-21 o godz. 09:32 ~wawelski_smok napisał(a): Dzisiaj będzie zrzut, bo wychodzić będą Ci co chcieli szybko zarobić na spekulacji i mają gdzieś spółkę i jej produkty. > Sesja będzie smutna, ale znaczenie ma premiera, a nie dzisiejsza sesja.
Ale przynajmniej mamy okazję jeszcze taniej dobrać trochę akcji przed premierą. Ja się nie martwię dzisiejszym spadkiem, po trochu dokupuję jeszcze.