Oj leszczuniu. Wczoraj o tym nie meldowałeś:-) Zawsze bulgoczesz po fakcie. Analiza wsteczna zawsze jest skuteczna:-) Tutaj i tak nikt nie bierze cię na poważnie, bo jesteś tylko takim forumowym folklorem:-)
19.05.25
10:47:11
MILISYSTEM SA
Zlecenie nr 22021384, Akcje NewConnect
Liczba
2000
Liczba po operacji
43828
Wartość
2 700,00 PLN
Data rozliczenia
21.05.25
Opis
Cena: 1.35 PLN, Prowizja: 9.18
Giełda
GPW
Numer noty
Z2513900000153
Wrzuć te co brałeś po 1,59 i 1,75 hahaha poszły że strata ? Wrzuć screena a nie jakieś liczby co kazdy moze sobie napisać
Ja mam no pół banki patrz hahaha
19.05.25
11:11:11
MILISYSTEM SA
Zlecenie nr 22021384, Akcje NewConnect
Liczba
200000
Liczba po operacji
500000
Wartość
270000,00 PLN
Data rozliczenia
21.05.25
Opis
Cena: 1.35 PLN, Prowizja: bilion
Giełda
GPW
Numer noty
Z2513900007895
Art. 270. [Fałszerstwo materialne]
§ 1.
Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2.
Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.
§ 2a.
W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 3.
Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-270
Hahahaha co za dzieciak, parę linijek tekstu traktuje jako dokument hahaha wrzuć screena jak pisałem wtedy może się uwiarygodnisz, a tak transakcje w Wordzie sobie możemy pisać do woli, haha czekam na wezwanie będzie wiadomo ktoś Ty hahahaha tylko nie Zapomnij tego zrobić i najlepiej wrzuć tu dzieciaku zawiadomienie hahahaha
Ejjjj Wy tak poważnie? Kto do kogo się porównuje inteligencją? Dajcie spokój przestańcie odp na głupie prowokację ludzi ,,dziwnych inaczej" zaśmiecanie forum nic innego.. Śmiech na sali przestaniecie reagować niech pisze jeden czy drugi sam ze sobą i się cieszy jak ma odklejone.. Wchodząc na takie forum od razu wychodzę bez zamiaru zakupienia akcji Pozdrawiam normalnych.
Dnia 2025-05-21 o godz. 08:07 ~Difihuho napisał(a): > Możliwe jest również złożenie zawiadomienia za pomocą https://www.gov.pl/web/gov/zglos-przestepstwo.
napisz jak Ci poszło - ja akurat zeznawałem na dawnym BIOMED jako świadek. Byłeś już wtedy na giełdzie? Ciekawe czy wiesz jak wygląda cała procedura. Zapewne wiesz jakie potwierdzenie powinieneś tu zamieścić, żeby być wiarygodnym co? Bo głupio tak chyba pisać bez pokrycia, no chyba że piszesz prawdę.
Re: buahaha Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-05-20 20:18 Fajnie ze to zamieściłeś. Właśnie to kopiuje i jutro zgloszam to na policje.Niech porównaja moje zlecenie z twoim.
Cytuję ''spójrzcie na jego gębę'' - do kogo to piszesz, przecież my polaczki jesteśmy tak głu pi że nawet zlodziejs two nie zmieni wyboru. Bardzo się wstydzę, że mój kraj nosi tyle złego elementu.