Poprawisz humor kilku osobom.
Urządziłes sobie z kolegami olimpiadę na forum kto jest guupszy, ten kto kupił, czy ten kto nie kupił. Gdzie opowieści o Mercedesach, wakacjach 9razy w roku, milionach na koncie???
Starzejesz się, wychodzisz z wprawy? Co z tobą?
RRRrrr wolę zagłosować na Nawrockiego niż na tęczowego Rafałka pod niemieckim finansowym butem ale ty jako syn starego SBka tego nie rozumiesz boś wychowany od młodu na cwaniaka i donosiciela i dobrze ci się żyło ale za PiS wam ukrócili SBckie przywileje.
Chloptysiu ja całe swoje w miarę młode życie spędziłem w pracy nie rzadko pracując po 240 godzin w miesiącu z niedzielami włącznie.Jeszcze jak 18 lat nie miałem i chodziłem do szkoły to pracowałem miesiąc wakacji by zarobić na swoje potrzeby i jakąś zapiekankę.Dam ci dobra radę opuść swe rodzinne strony bo się w rozwoju cofasz.Wyjedź sobie za granice do Holandii czy jakiegoś innego kraju gdzie poziom życia jest wyższy a gwarantuje ci ze pod kątem mentalności ludzi nie będziesz chciał wracać w strony z których pochodzisz.Zobaczysz jak wyglada otwarty umysł i radość z życia a nie siedzenie w kościołowo-dziaderskim gronie.Nawrocki w Gdańsku czyli swoim rodzinnym mieście uzyskał 16-17 % a nikt lepiej niż gdanszczanie nie mają pojęcia co to za człowiek.W kit i tępą propagandę alfonsa i pisu to mogą wierzyć mieszkańcy innych regionów polski którzy go nie znają a nie najbliżsi jego sąsiedzi.Trzaskowski również w mieście w którym rządzi bezapelacyjny pogrom nad Alfonsem.Myśl głową człowieku i patrz na fakty bo łykasz wszystko co republika ci wpaja a wcześniej TVP Kurskiego.Wszędzie tam gdzie znają Trzaskowskiego i znają nawrockiego wygrywa Trzaskowski wiec to chyba nie przypadek.
nigdy nie pisałem o żadnych mercedesach tym bardziej, że nie podniecam się samochodami, ma mieć 4 kółka i być bezpieczny a to czy to będzie mercedes, bpw, porsche czu lexus nie ma znaczenia :), na wakacje nie jeżdżę 9 x w roku tylko max 2 x i co najwyżej weekendowe wypady czy góra max 4-5 dniowe więc coś ci się pomieszało albo mierzysz wszystkich swoją miarą. nie mam aż tylu milionów bym o tym pisałem, jak już to tak jak dzisiaj wklejałem tylko transakcje sprzedaży GETIN czy Kupna 4Mass gdzie są widoczne kwoty i cena by DAĆ KŁAM wpisom próbującym mnie tu dyskredytować i takiemu technikowi-at czy kilku innym którzy pisząc te kłamstwa pokazują swoje nerwy i kompleksy. Nawet wkleiłem transakcje sprzedaży akcji INM by technika-at ośmieszyć bo on wtedy podbija inne wątku a nie te niewygodne dla niego.
ja naprawdę NIC NIE MUSZĘ A WSZYSTKO MOGĘ
jak technik śmiał się pisząc coś o pracy w Zabce i szparagach do dostał zdjęcie z wyjazdu biznesowego do Londynu, jak ktoś się śmiał, że nie ma szpitala i nigdy nie będzie to dostał zdjęcie z środkowym palcem z przed budynku Inwenstion. Ja te zdjęcia wszystkie mam więc mogę je ponownie przerobić na forum tylko po co?
coś to zmieni? NIC bo jako jeden z nielicznych tutaj mam zarejestrowany nick, ty nie więc każdy może zweryfikować co piszę
nie mam powodu by robić TKO 1 grosz ani TKO +200% chociaż mógłbym zrobić i to i to.
dziś na dogrywce zaczapowałem cwaniaczka który chciał zaniżyć 1 akcją, ja kupiłem 8000 sztuk i to rzeczywiście za kwotę w wysokości renty technika-at bo chłopinka od rana do nocy waruje i pilnuje forum by ponownie coś ugrać na marnych kółeczkach.
I mimo, że miałem tego nie pisać to napisałem to odpowiadając na wasze śmieszne zaczepki.
Obawiam się, że to wy macie większy problem nie mając akcji INVENTION niż ja który akcje ma :))) I to jest w tym wszystkim najzabawniejsze :)
Trauma techniczka miernego trwa lekarze rozkładają ręce, nie ważne, dobrze że wyją bo spadamy w rankingach, nawet jesus z nowym pochowali się w swoich norach i wypełzną po kolejnej podbitce i zarobieniu 2gr tacy to zawodnicy xD