Jest nerwowo. To cieszy. Nikt nie oddaje akcji a od jutra w każdym dniu można się spodziewać luki, odcięcia od akcji :) Wiem gdyż mam dostęp do danych.
Zawsze tak jest. Gdy ujawniam ruchy zbierające na akcjach. Przestają na jeden, dwa dni i dalej kontynuują. Chcą to zrobić po wielkiemu cichu ale nie ze mną takie numery :)))
Jeszcze 5 sesji. To jedyna okazja by wyrazić swoje niezadowolenie w sposób skuteczny. Jako drobny akcjonariusz Energi oczekuję dywidendy za 2024 rok oraz kursu powyżej 20 zł do końca przyszłego tygodnia. W przeciwnym razie zagłosuję na Nawrockiego. Nie interesują mnie żadne obiecanki. Dodatkowo postaram się namówić znajomych by głosowali na Nawrockiego.
i jeszcze jedno. Jeżeli GrypaGdańska razem z Fąfarą bedą dalej cwaniakować np. w ramach rozwiązania sporu ogłoszą nową emisję akcji albo będą udawać "Greka", wówczas zapłacę znajomym i rodzinie za każdy głos oddany na Nawrockiego. Po przegranych wyborach Trzaskowskiego wyślę tę korespondencję forumową, te ostrzeżenia, które od dawna komunikowałem do Tuska.
W jednym masz rację finansista, może przegrana trzaskosia uprzytomni fąfiego i reszte uśmiechniętej ferajny że za 2 lata przewalą parlamentarne, oddadzą władzę, więc jak nie rozwiążą sporu teraz to mogą liczyć jedynie na zarzuty za to że okradali energe w latach 2024 - 2027.
Bimber - to ja tu ogłaszam sondę - kto zaglosuje na Nawrockiego w drugiej turze wyrażając w ten sposób swój sprzeciw przeciwko działaniu zarządu Orlenu wobec drobnych Energii zielony kciuk w górę. Jestem ciekaw ile jest tutaj tych tysięcy co tak zagłosują co pisał ś.p. Pepe i co poniektórzy :)
Wyniki sondy - 13 osób z was tu wszystkich zadeklarowało zagłosować na Nawrockiego w ramach sprzeciwu przeciwko działaniu Orlenu wobec drobnych akcjonariuszy Energii. A ośmiu nawet dało kciuka w dół czyli, że zagłosuje za Rafałem. Trzynastu drobnych inwestorów Energii. Taka śmieszna ilość. I taka jest wasza śmieszna moc wpływania na cokolwiek.
Zobaczymy jak wasze miny będą wyglądać gdy Tusk przeczyta wasze posty po przegranej Trzaska. Wasza pycha sięga zenitu tak jak w czasach gdy wysyłaliście policjantów po ośmiorniczki i Bronek mówił jak żyć :) Już się nie mogę doczekać :))
Z tego artykułu wynika, że ten Nawrocki to chłop z jajami a nie jakiś miękiszon. Młodzieży się spodoba. Chyba nie będzie trudne dla niego wygrać te wybory a jeszcze zdobędzie moich 1000 głosów.
Ludzie Nawrocki jest urodzony w Gdańsku i studia w Gdańsku. Wszystko możliwe, że GrypaGdańska chce żeby on właśnie wygrał a nie Warszawiak Trzaskowski.
No i widzimy ze ekipa rzadzaca zostala szybko zweryfikowana, tak to jest jak robi sie to samo co poprzednicy, a wystarczylo choc troche obietnic dotrzymac.
No i kto wczoraj sobie odmroził uszy na złość mamie, że czapki nie będzie nosił :) Któremu z drobnych akcjonariuszy przybyło od zagłosowania na sutenera? :)
Zobaczymy co sie zmieni jak zostanie prezydentem, teraz to jest tylko manipulacja, ktora jak zawsze potrzebuje jakiegos powodu i korzysta z kazdej sytuacji.