• Wahania kursu I nastroju Autor: ~DelX [83.168.10.*]
    Tak naprawdę czekamy na infornacje. Zegar bije i do MDR jest bliżej jak dalej. Część osób sprzedała licząc na spadek do 2.00 a tu jest problem i trzeba jednak kupowac w okolicach 2.50. Stąd te różne wpisy i lamenty ale to wszystko do czasu.

Jeśli chcemy kurs 2.10 czy 2.20 to trzeba sprzedawać panowie i tyle. Bez podaży się nie uda. Ale nikt nie zagwarantuje że po sprzedaży za 2.25.nie będziecie zmuszeni do odkupienia po 2.75.

A ja proponuję wycieczkę w przyszłości. Wyobraźcie sobie ze dziś pojawia się informacja o otrzymaniu certyfikatu MDR pytanie czy kurs przebije 5 zlotych w jedną sesje i czy zatrzyma się na 7 czy 10 zlotych. O takiej perspektywie też trzeba pamiętać. Życzę udanej sesji.
  • Re: Wahania kursu I nastroju Autor: ~RS [31.61.226.*]
    Popatrz na kurs Medinice po uzyskaniu certyfikatu i nie pisz takich kocopołów, bo tylko wrzucasz potencjalnych kupców pod lód. Kluczem jest sprzedaż, a team pana Sprawki najchętniej oddawałby produkty za darmo bazując na termsheet's. Jak będzie sprzedaż kurs będzie latał i po 10 zł, a jak nie będzie to zostaje obecna kiszonka.
  • Re: Wahania kursu I nastroju Autor: ~DelX [83.168.10.*]
    Rozumiem Cie doskonale i też dokupuje bo jest okazja. Na razie inwestuje w potencjalnymi rozwoj firmy i rozumiem ryzyko. I z ogromnym szacunkiem podchodzę do teamu Pana Marcina Sprawki. Ja poczekam rok czy dwa na razie kupuje prawie w cenie emisyjnej a dzięki Tobie mogę jeszcze taniej. Spokojnie jestem gotowy na każdy scenariusz. To tylko kwestia czasu
  • Re: Wahania kursu I nastroju Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Dnia 2025-05-20 o godz. 10:33 ~DelX napisał(a):
    > Rozumiem Cie doskonale i też dokupuje bo jest okazja. Na razie inwestuje w potencjalnymi rozwoj firmy i rozumiem ryzyko. I z ogromnym szacunkiem podchodzę do teamu Pana Marcina Sprawki. Ja poczekam rok czy dwa na razie kupuje prawie w cenie emisyjnej a dzięki Tobie mogę jeszcze taniej. Spokojnie jestem gotowy na każdy scenariusz. To tylko kwestia czasu

Widać, że jesteś tu nowy, czego przykładem są przepłacone zakupy m.in. po 2,45, możesz łykać po 2,37, smacznego.
    Podaż naciska, ponad 8k sprzedane po 2,34 zamiast po 2,37.
    Jestem dziwnie spokojny a z każdym tysiącem kupionych akcji przekonany że to powinna być dobra inwestycja. Spokojnie możesz sprzedawać dziękuję bo dla mnie nie ma znaczenia czy to 2.20 czy 2.50 ważne ze to nie 5.20
    Dnia 2025-05-20 o godz. 12:40 ~DelX napisał(a):
    > Jestem dziwnie spokojny a z każdym tysiącem kupionych akcji przekonany że to powinna być dobra inwestycja. Spokojnie możesz sprzedawać dziękuję bo dla mnie nie ma znaczenia czy to 2.20 czy 2.50 ważne ze to nie 5.20

Nie zrozumiałeś, ktoś chciał sprzedać ponad 8k po 2,37, ale zaakceptował niższą cenę 2,34.
    Daj spokoj. Mnie nie interesuje zarobek czy strata na poziomie raptem 240 zlotych a blizej 240 tysięcy zlotych. Trzeba poczekać na wybicie do 10.00 no ale to fakt moze potrwać
    Dnia 2025-05-20 o godz. 13:15 ~DelX napisał(a):
    > Daj spokoj. Mnie nie interesuje zarobek czy strata na poziomie raptem 240 zlotych a blizej 240 tysięcy zlotych. Trzeba poczekać na wybicie do 10.00 no ale to fakt moze potrwać

Nie zrozumiałeś mnie, ale to dobrze :)
    Wygląda na to, że niektórzy próbują wyprzedzić najbliższe wydarzenia.
    Przypomnę tylko, że lada moment do obrotu trafią akcje serii D, F i G. Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi - do obrotu trafi 20 250 000 akcji, które do tej pory nie były notowane. Zazwyczaj GPW dość szybko dopuszcza kwity od momentu złożenia wniosku i wygląda na to, że może to być przed terminem uzyskania MDRa.
    Takie dni jak dziś sa doskonała okazja do zakupów. Zawsze tak się dzieje ze ktoś rozpusci jakieś plotki a orawda jest taka ze do dopuszczenia do obrotu moze minąć wiele tygodni a kolejna sprawa to ze nikt się nie zastanawia jaki ma sens wywalania akcji po 2 zlote czy ew niżej kiedy przecież jiz jest emisja za 2 zlote. To jakoś się kupy nie trzyma chyba że jutro dalszy dzien spadków potem zbieranie i dobre wiadomości no tak może być. Zobaczyny ja raczej oczekuje dobrych wiadomości i cieszę się że mogłem dzisiaj tyle kupic w do tej wydaje się cenie. A te zmiany kursu mogą sugerować ze orzed nami coś ważnego....miejcie swój rozum pomyślcie 2x
[x]
YOSHI 0,40% 2,50 2025-11-07 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.