• Obroty stanęły Autor: ~Początkujący [83.20.52.*]
    Formacja flagi i wybicie górą … tak widzę to technicznie
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Nowy [195.182.15.*]
    Należy bacznie obserwować i w odpowiedniej chwili wskoczyć do pociągu
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~januszbiz [83.4.63.*]
    jak masz wolne 500kpln to do pięciu blach zostaniesz obsłużony i pociąg Ci nie odjedzie :)
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Jan [213.134.188.*]
    To się zdziwisz z tymi swoimi flagami i wybiciami :)
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~matti [46.112.88.*]
    Oszałamiające wzrosty dziś na naszym lumpeksie
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Jan [213.134.188.*]
    Początkujący, o którą flagę ci chodzi?
    Monnari = gwiazda parkietu => to która flaga z gwiazdką będzie: EU, USA czy Izraela?
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Cezar [46.165.89.*]
    Dziwne zachowanie kursu od kilku tyg .Mozliwe że czeka na korektę na rynku a wtedy zwykle popyt atakuje ale nie wygląda to dobrze jak na razie . Opcje są 2 atak na 5 i kierunek 8 lub atak na 4 i niżej coś z tego się wykluje . Zobaczymy konsolidacja już trwa długo ale niestety handlujemy coraz niżej i to mnie niepokoi.
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Andi [185.210.39.*]
    Patrząc na ten mizerny pod względem wolumenu skup akcji własnych wyliczyłem, że moja prognoza o zakończeniu skupu w przyszłym roku była zbyt optymistyczna. Przy takich ilościach skupowanych akcji zakończenie skupu można prognozować dopiero na 2027 rok.
    To dla mnie zbyt odległy termin.
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~olo [185.151.75.*]
    Moim zdaniem za bardzo się przywiązujecie do skupu (trwania, zakończenia). Spółka jest toksyczna dla inwestorów i żaden fundusz, profesjonalny inwestor tutaj nie wejdzie. Ci co kupili od lat marzą aby stad wyjść przy najbliższej okazji. Jeśli jakimiś cudem będzie rosnąć to obecni akcjonariusze zasypia popyt a kuluarach będzie przeświadczenie, że to prezes zabija kurs.
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Andi [185.210.39.*]
    Ja liczę, że po zakończeniu skupu pan Misztal pozwoli walnemu na uchwalenie dywidendy. To jedynie trzyma mnie na pokładzie.
  • Re: Obroty stanęły Autor: ~Cezar [45.248.78.*]
    Zależy jakie ma plany . Wydaje się że korekta się zbliża na rynku powoli wtedy Monnari lubi iść pod prąd zobaczymy
[x]
MONNARI -1,30% 4,54 2025-09-19 17:02:31
2025-09-03
Zmiana adresu siedziby
2025-08-29
Skup akcji własnych
2025-08-28
Skup akcji własnych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać