Premiera 21.05. Warto śledzić osiągi WL i FL i peak premierowy pod kątem The Alters (jak ktoś ma 11bit) i Permafrost. Warto dobrać za trzy z hakiem zanim będzie za późno.
Z Permafrost i Pioners nie będzie kasy, to inny podmiot, zarobią ale zysk przeznaczą na kapitał zapasowy, i co? Sprzedadzą udziały czy będą żyć jak posiadacz 20% akcji? Przecież to koledzy, takie tematy załatwiają przy grilu.
A jak pieniądze pójdą na rozwój firmy, bo pewnie tak będzie a nawet ja podział zysku to 5-8% to nic z kasy nie zobaczysz. Jarać może się Spacerocet a P2C może stać za szybą i ją oblizywać zazdroszcząc, że inni potrafią robić gry ale niech oblizują od zewnętrznej, żeby deszcz umył, bo jak SpaceRocet obciąży kosztami mycia, to gotówki w kasie braknie. Znikam stąd na jakiś czas ( przyjadę na walne), jestem zniesmaczony podejściem zarządu, dotarłem do miejsca w którym był P2C rok temu gdzie moja wiara wtedy była większa ale zawód za zawodem sprawił, że odradzam kupowania tych akcji bo patrząc po kursie dobrze to już było.
Gracz. Co za zmiana... Jeżeli zainwestują w rozwój to tylko się będę cieszył, że nie na drogie fury i dziewczęta lekkich obyczajów...
A i tak będzie to oznaczać zysk i wzrost realnej wartości spółki. Tak myślałem, że ty chcesz zrobić kółko. To niebezpieczne :D.
Dodam tylko na marginesie, że JDM na Twitchu w styczniu i lipcu 2024 miał max ok 4 tys. oglądających (obecnie 46 WL) a Permafrost w lutym 2025 ponad 28 tys. (obecnie 119 WL). Ciekawe, kiedy info o premierze?