• To jest gra! Autor: ~Gracz [83.4.39.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=F82sf7s8TqQ&ab_channel=ProjectSimRacing
  • Re: To jest gra! Autor: ~Obi_wan [213.134.190.*]
    Premiera 21.05. Warto śledzić osiągi WL i FL i peak premierowy pod kątem The Alters (jak ktoś ma 11bit) i Permafrost. Warto dobrać za trzy z hakiem zanim będzie za późno.
  • Re: To jest gra! Autor: ~Gracz [83.4.39.*]
    Z Permafrost i Pioners nie będzie kasy, to inny podmiot, zarobią ale zysk przeznaczą na kapitał zapasowy, i co? Sprzedadzą udziały czy będą żyć jak posiadacz 20% akcji? Przecież to koledzy, takie tematy załatwiają przy grilu.
  • Re: To jest gra! Autor: ~Obi_wan [31.61.243.*]
    Jak to nie będzie? 20% ma spółka Pitu nie koledzy od grila. Podział zysku realizuje się poprzez dywidendę.
  • Re: To jest gra! Autor: ~Gracz [83.4.39.*]
    A jak pieniądze pójdą na rozwój firmy, bo pewnie tak będzie a nawet ja podział zysku to 5-8% to nic z kasy nie zobaczysz. Jarać może się Spacerocet a P2C może stać za szybą i ją oblizywać zazdroszcząc, że inni potrafią robić gry ale niech oblizują od zewnętrznej, żeby deszcz umył, bo jak SpaceRocet obciąży kosztami mycia, to gotówki w kasie braknie. Znikam stąd na jakiś czas ( przyjadę na walne), jestem zniesmaczony podejściem zarządu, dotarłem do miejsca w którym był P2C rok temu gdzie moja wiara wtedy była większa ale zawód za zawodem sprawił, że odradzam kupowania tych akcji bo patrząc po kursie dobrze to już było.
  • Re: To jest gra! Autor: ~Obi_wan [31.61.244.*]
    Gracz. Co za zmiana... Jeżeli zainwestują w rozwój to tylko się będę cieszył, że nie na drogie fury i dziewczęta lekkich obyczajów...
    A i tak będzie to oznaczać zysk i wzrost realnej wartości spółki. Tak myślałem, że ty chcesz zrobić kółko. To niebezpieczne :D.
  • Re: To jest gra! Autor: ~Obi_wan [213.134.190.*]
    Dodam tylko na marginesie, że JDM na Twitchu w styczniu i lipcu 2024 miał max ok 4 tys. oglądających (obecnie 46 WL) a Permafrost w lutym 2025 ponad 28 tys. (obecnie 119 WL). Ciekawe, kiedy info o premierze?
[x]
P2CHILL -1,88% 4,18 2025-10-09 15:23:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.