• Najlepsza spółka na GPW Autor: ~417 [193.239.145.*]
    Amrest jest moją ulubioną spółką, przez to że bardzo łatwo przewidzieć kurs. Są dwie sytuacje, jeśli na rynku panuje pesymizm lub niepewność, należy tutaj założyć znaczne spadki, porównywalne ze średnią innych spółek. Natomiast gdy panuje optymizm i gdy inne walory mocą rosną, tutaj należy założyć, że tutaj będzie stagnacja, ewentualnie niewielka korekta.

• Re: Najlepsza spółka na GPW Autor: ~investorek [5.59.171.*]
    na amrest wydarzy sie to samo co na kursie spolki Rainbow
  • Re: Najlepsza spółka na GPW Autor: ~jurek1234 [188.146.8.*]
    Czyli co ?
  • Re: Najlepsza spółka na GPW Autor: ~417 [46.134.65.*]
    Dziś dobry powód, żeby kurs spadł. Liczę więc na konkretny spadek. Amrest, nie zawiedź mnie!
  • Re: Najlepsza spółka na GPW Autor: ~Qwerty [37.30.47.*]
    Dzisiaj jest też nieźle - zainteresowanie spółką jest zerowe. Jest godzina 10.30, a obroty od rana to 1066 zł 14 gr. Śmiech na sali! :D Czysto statystycznie to same transakcje realizowane w ramach skupu powinny w tej półtorej godziny od startu sesji wygenerować ponad 50 razy większy obrót.
  • Re: Najlepsza spółka na GPW Autor: ~Qwerty [89.151.17.*]
    Pojawił się raport bieżący dotyczący przebiegu skupu akcji ubiegłym tygodniu i jest „potwierdzenie” żenująco niskiej aktywności w ostatnią środę. Tak jak przez większość dni skupują pomiędzy 15k a 20k akcji to 4 czerwca było to raptem 5k. Trudno powiedzieć dlaczego, bo łącznie w całym tygodniu wzięli przyzwoite 82k. W obecnym tygodniu spodziewałbym się po nich podobnej aktywności, chociaż może z uwagi na niską cenę trochę może podgonią.
  • Re: Najlepsza spółka na GPW Autor: ~417 [46.134.71.*]
    Dziś atak Izraela na Iran, tj dobry powód do spadku cen akcji mojej ulubionej spółki.
[x]
AMREST -0,93% 10,62 2026-05-22 09:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.