• Logicznie Autor: ~Domino [188.146.24.*]
    Chyba nie myślicie że Albert oddał by tak perspektywiczne akcje jak Enjoy na swoją własną szkodę .Jeśli oddał to znaczy że to w czymś pomorze LTG . Pisali o przeglądzie opcji strategicznych do końca tego półrocza . On coś wie , i nie myśli się zwijać tylko rozwijać. Te półtora miesiąca to sobie poczekam . Ale jak będzie info to sobie kupicie tylko PKC.
  • Re: Logicznie Autor: ~src [5.184.216.*]
    A czemu ma się dzielić? Może poszło gdzieś i ltg nic nie dostanie? Wtedy ty nie sprzedasz nawet pkc
  • Re: Logicznie Autor: ~Mada [188.146.22.*]
    Jeszcze was ta spółka zaskoczy pozytywnie, będziecie łykać po10 zł, jak pelikany.
    Ten papier może tak ale ta spółka nie.
  • Re: Logicznie Autor: ~ehh [78.30.98.*]
    Przecież on pewnie wytransferował ten papier na jakiegoś słupa. Serio myślisz że taki nieudacznik jak Albert po nocach nie sypia z troski o dobro akcjonariatu?

Enjoy w 2023 roku miało 1,6mln złotych zysku, a on za 425 tysięcy złotych sprzedał niemal 24% akcji tej spółki. Dlatego ludzie piszą Wam byście uderzali do KNFu i prokuratury, bo was w biały dzień Albercik zwyczajnie okradł dokonując takiej transakcji bez żadnego komunikatu. Te akcje to było jakieś 90% majątku tej spółki, a on to sprzedał bez żadnego komunikatu, gdy w normalnych spółkach decyzje o tak istotnych transakcjach są podejmowane na walnym.
    Dlatego też może by być tu spory bigos a ja taplać się w nim nie mam zamiaru. Choć kusi coś skubnąć
  • Re: Logicznie Autor: ~Dexter [5.173.208.*]
    Sprężyna się napina ale oczekiwaniu na info
  • Re: Logicznie Autor: ~Domino [188.146.24.*]
    Chłopie po co robić ze swojej własnej spółki szambo jak sam jestes jej głównym udziałowcem ????? Powiedz mi po co . Wytłumacz mi to sprzedam .
[x]
LTGAMES -9,62% 9,40 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.