Dnia 2025-05-19 o godz. 13:58 bfm1967 napisał(a): > Muszę poczekać... do następnego > Się zatankowałem.... kurde.... po dach :-))))) > > Dziękuje ci MCQ... > to naprawdę był fajny ..tydzień... :-)) > A teraz cóż..... musze tylko poczekać... :-))) > > Brawo MY :-)) >
Też myślę o tym, żeby już zaczęło rosnąć, bo pokusa jest za duża na to kupowanie jak tak walor spada. Ale akurat rezerwy mam i czekam na te obiecane jeszcze przeceny. No to do roboty szorty, nie krępować się
Patrzę na ich taktykę.... są dobrzy... naprawdę Skoki dzienne i utrzymywanie kursu w miejscu ma zniecierpliwić, zniechęcić, sprowokować do sprzedaży... :-)) W dól zbijać nie chcą - pomimo że to by było korzystne, ale... wiąże się to z kosztami i ryzykiem utraty akcji..... do gór puścić nie chcą...mimo, że mogli by coś odkupić...ale... akcjonariusze o tym wiedzą i nisko nie sprzedadzą... a przy wywindowaniu kursu jest wiele niebezpieczeństw.... i wiele niepewności Stąd... mamy to co mamy ..... stagnacja.... :-)) Short'y są w potrzasku... prawdziwym :-)) Ale spokojnie .... długo to nie potrwa...:-)) Ktoś w końcu ruszy.... Albo Short'y zaczną zbijać.... albo zaczną się ...zakupy...:-)))
Stagnacja i dreptanie kursu w miejscu nic nie kosztuje w odrużnieniu do odsetek płaconych każdego dnia xD któ wyptrzyma a kto popuści wcześniej ? Dowiemy się nie długo......